ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Εξαπατούσαν περιπτεράδες σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα με πλαστά χαρτονομίσματα

Aστυνομικοί της ομάδας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 21χρονο ημεδαπό για παραχάραξη και απάτη, καθώς και 23χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για παραχάραξη, απάτη και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
ο 21χρονος και ο 23χρονος συνελήφθησαν, διότι... νωρίτερα κατά την αγορά προϊόντων από περίπτερο, χρησιμοποίησαν πλαστό χαρτονόμισμα των πενήντα (50) ευρώ, ενώ από αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους δύο (2) πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα (50) ευρώ.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες το τελευταίο διήμερο, σε οικονομικές τους συναλλαγές σε περίπτερα και μίνι μάρκετ της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης, εξαπατούσαν τους εργαζόμενους σε αυτά, χρησιμοποιώντας πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα (50) ευρώ.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 21χρονου βρέθηκαν τριάντα οκτώ (38) πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα (50) ευρώ, ενώ στο σπίτι του 23χρονου βρέθηκαν εννιά (9) ναρκωτικά χάπια.

Οι συλληφθέντες όπως διαπιστώθηκε, τις προηγούμενες ημέρες, προμηθεύτηκαν συνολικά εξήντα (60) πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα (50) ευρώ από άγνωστο άνδρα στην Αλβανία.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

σαράντα οχτώ (48) πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα (50) ευρώ,
σαράντα πέντε (45) γνήσια χαρτονομίσματα των είκοσι (20) ευρώ και δεκαέξι (16) γνήσια χαρτονομίσματα των πέντε (5) ευρώ, ως προϊόντα των οικονομικών συναλλαγών και
εννιά (9) ναρκωτικά χάπια, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνη

seleo.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: