ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Η ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ!!!
ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ...

Ανακουφισμένοι οι κάτοικοι της Κόνισκας του δήμου Θέρμου, μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που έγινε στην περιοχή χθες βράδυ, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Πλέον η αστυνομία έχει απομακρυνθεί πλήρως από το χωριό από το απόγευμα και επικρατεί απόλυτη ηρεμία, ενώ δεν υπάρχει καμιά απολύτως ένδειξη για νέα επιχείρηση στην περιοχή. Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις, αφού ολοκλήρωσαν τις έρευνες και συνέλεξαν στοιχεία, απομακρύνθηκαν.


Οι έρευνες τώρα επικεντρώνονται σε άλλες ορεινές περιοχές και ειδικότερα προς την Ευρυτανία. Πληροφορίες που αναφέρουν συγκέντρωση δυνάμεων κοντά στο Κρίκελλο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί προς το παρόν.


Δείτε εικόνες από το σημείο της συμπλοκής αλλά και τι λένε κάτοικοι του χωριού για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή. Oι δραπέτες όπως όλα δείχνουν κρύφτηκαν πίσω από έναν μαντρότοιχο δίπλα από το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων όπου υπάρχει και νεκροταφείο και πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών για να πέσουν στη συνέχεια νεκροί στο σημείο, όταν δέχθηκαν τα πυρά των ειδικών δυνάμεων.


Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι την 1 Ιουλίου είναι η γιορτή των Αγίων Αναργύρων. Μια μέρα μετά στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων άφηναν την τελευταία τους πνοή δύο από τους δολοφόνους - δραπέτες...





ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: