ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ζητούν πίσω την παλιά Χουρέμ. Ποια η νέα Χουρέμ [φωτο]

Βλέπουν τη νέα Χουρέμ και αλλάζουν κανάλι οι Τούρκοι τηλεθεατές, που με τίποτα δεν μπορούν να συνηθίσουν την αντικατάσταση της Μεριέμ Ουζερλί από την...
Βαχιντέ Γκιορντούμ, μιας και η πρώτη νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο.

Τόσο οι τηλεθεατές, όσο και ο καλλιτεχνικός κόσμος με τους τηλεκριτικούς της Τουρκίας, θεωρούν πως η παλιά Χουρέμ ήταν αναντικατάστατη, και πως η νέα «Χουρέμ» δεν την φτάνει ούτε σε ζωντάνια, αλλά ούτε και σε υποκριτικό ταλέντο.

Ειδικότερα το Twitter έχει πάρει «φωτιά», με τους χρήστες να λένε πως «αυτή δεν είναι η Χουρέμ. Είναι μια γυναίκα σαν τη γιαγιά μου».

Τηλεκριτικός της εφημερίδας «Sabah», πρόσθεσε πως η εταιρία παραγωγής του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή» βιάστηκε και έπρεπε να περιμένει, μιας και δεν έπρεπε να γίνει τόσο γρήγορα η αντικατάσταση της Χουρέμ.

Χώρια που τόνισε πως η παλιά Χουρέμ μιλούσε σπαστά τούρκικα όπως άρμοζε στη Χουρέ» που ήταν ξένη, ενώ η νέα Χουρέμ μιλά κανονικά τούρκικα, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να ενοχλούνται.

Τέλος, ο Τούρκος τραγουδιστής Ιμπραχίμ Τατλίσες, αναρωτιέται:

«Μα σας αρέσει αυτή η Χουρέμ; Πως η κ.Βαχιντέ δέχθηκε την πρόταση;» με την πρώην σύζυγο του τραγουδιστή ν΄αναφέρει πως «Μεριέμ δεν θα σε συγχωρήσουμε που μας άφησες να ζούμε αυτό το δράμα».

Τη στιγμή πάντως που η νέα Χουρέμ ψάχνει τρύπα να κρυφτεί, η παλιά «Χουρέμ» αναρρώνει στην Ψυχιατρική κλινική, και ετοιμάζει δυναμικό comeback, μιας και τα τουρκικά δημοσιεύματα, αναφέρουν πως εταιρία παραγωγής της έχει κάνει πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά με θέμα μια ιστορία έρωτα.
fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: