ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΑΕΛ: Η επόμενη μέρα του υποβιβασμού

Δύσκολο προμηνύεται το μέλλον της Λάρισας μετά τον υποβιβασμό της στη Γ΄ Εθνική. Η πάλαι ποτέ ιστορική ομάδα της Θεσσαλίας που θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά την... τριετία 2001-2004 στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, καλείται να ξεκινήσει από την αρχή προκειμένου μέσα στα επόμενα χρόνια να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τα αίτια της πτώσης
Αυτοί δεν είναι άλλοι από το αγωνιστικό και τις λανθασμένες επιλογές παικτών με υψηλά συμβόλαια που δεν ανταποκρίθηκαν, ο υποβιβασμός της ομάδας από τη μεγάλη κατηγορία λόγω των «στημένων» αγώνων (η μη επικύρωση της βαθμολογίας τη σεζόν 2010-2011), αλλά και τα αρκετά χρήματα που δαπανήθηκαν για το χτίσιμο του AEL FC ARENA με τον Κώστα Πηλαδάκη να μπαίνει εγγυητής σε αυτό.

Με τη συμμετοχή της ΑΕΛ στη Γ΄ Εθνική της νέας περιόδου ένα μεγάλο μέρος των χρεών διαγράφεται και δίνει τη δυνατότητα σ'αυτή να ξεκινήσει από την αρχή. Μοναδικό πρόβλημα για το σύλλογο της Λάρισας είναι η εξεύρεση ανθρώπων που θα τρέξουν το συγκεκριμένο πλάνο, αλλά και τις όποιες απαιτήσεις της νέας κατηγορίας...

Τα σενάρια και οι αντιδράσεις
Ένα από τα σενάρια τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους σχετικά με την σωτηρία της ομάδας ήταν η συγχώνευση με την Βέροια και η συμμετοχή της στη Super League. Εξελίξεις στο εν λόγω σενάριο αναμένεται να υπάρξουν την προσεχή Τετάρτη, ωστόσο είναι κάτι το οποίο αν γίνει, θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις του κόσμου.

Για το λόγο αυτό η Ερασιτεχνική ΑΕΛ έχει προκυρήξει εκλογές που θα γίνουν την 1η Αυγούστου με στόχο την ανάδειξη μιας προσωρινής διοίκησης, μέχρις ότου να βρεθεί κάποιος για να αναλάβει τον έλεγχό της και να την επαναφέρει εκεί που ανήκει: στη μεγάλη κατηγορία!

Εγγύηση ο κόσμος, αλλά...
Μια εξ αυτών των περιπτώσεων ήταν και αυτή του Βαγγέλη Πλεξίδα. Ο Τρικαλινός παράγοντας παρά το γεγονός ότι είχε ενδιαφερθεί για την ανάληψη της διοίκησης της, δεν κατάφερε να πάρει τον έλεγχο καθώς οι διαβουλεύσεις των δύο πλευρών έμειναν σε αρχικό στάδιο, δίχως να προχωρήσουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος της ομάδας για ακόμα μια φορά όπως στο παρελθόν και σε ανάλογες περιπτώσεις θα βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας προκειμένου να τη στηρίξει, κάτι που από μόνο του δεν αρκεί για να επιτευχτεί ο συγκεκριμένος στόχος...

gazzetta.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: