ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» και της ηλεκτρονικής εφημερίδας «GREVENAMEDIA.GR», σχετικά με τις «δήθεν» αμοιβές του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ



Μετά από μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Γρεβενών από το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη κατά των υπευθύνων του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» και της ανωτέρω ηλεκτρονικής εφημερίδας, δημοσίευμα το οποίο φέρει αυτόν να λαμβάνει αμοιβή από την ΑΝΓΡΕ, ως Πρόεδρός της, οι ως άνω υπεύθυνοι δήλωσαν ενώπιον του Δικαστηρίου κατά τη δικάσιμο της ως άνω υπόθεσης τα παρακάτω:

«Αναφορικά με την από 11-11-2011 ανάρτηση της ανωτέρω ηλεκτρονικής εφημερίδας την οποία αναδημοσίευσε η τοπική εφημερίδα «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» στη σελίδα 4 στις 12-13-11-2011 οι οποίες αναφέρουν τα κάτωθι:

 Η ΑΝ.ΓΡΕ, οι αμοιβές και πληρωμές…

Αναφερόμαστε για δεύτερη φορά από την ηλεκτρονική εφημερίδα μας στην Αναπτυξιακή Γρεβενών. Σχολιάζουμε την ανευθυνότητα της διοίκησης και του Δ.Σ. όσον αφορά τις υποχρεώσεις και να θέσουμε το ερώτημα:
-Η μισθοδοσία του Προέδρου και Δ/ντος συμβούλου καθυστερεί… δύο και τρία χρόνια όσο καθυστερεί η πληρωμή τοπικών επαγγελματιών;

Εάν δεν είναι έτσι τότε η ΑΝΓΡΕ να δώσει στη δημοσιότητα την αμοιβή-αποζημίωση του προέδρου και ταυτόχρονα τις καθυστερήσεις-οφειλές τοπικών επαγγελματιών.

«Με την παρούσα δημοσίευση δηλώνουμε προς τους αναγνώστες μας ότι ως προς την αμοιβή του Προέδρου της ΑΝΓΡΕ κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, αυτός ΔΕΝ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ για τα καθήκοντά του διότι έχει αποποιηθεί από την αντιμισθία-αποζημίωση του Προέδρου και ως εκ τούτου το ως άνω δημοσίευμα το οποίο θα ήταν δυνατό να πλήξει την τιμή και την υπόληψή του προέδρου της ΑΝΓΡΕ, αποκαθίσταται με το παρόν δημοσίευμα και την παρούσα δήλωση».

«Η παρούσα δημοσίευση θα δημοσιευθεί σε ευκρινές σημείο στην εφημερίδα στην ίδια θέση που έγινε η επίδικη δημοσίευση για 7 ημέρες (μία εβδομάδα) και θα δημοσιευθεί στο αρχικό σημείο της ανωτέρω  ηλεκτρονικής εφημερίδας, θα υπάρχει δε το δικαίωμα του μηνυτή αναδημοσίευσης όπου επιθυμεί».

Σύμφωνα δηλαδή με την δικαστική απόφαση 208/4-07-2013 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών η αρχική δημοσίευση ήταν αναληθής, καθώς ο κ. Κουπτσίδης έχει αποποιηθεί την αντιμισθία-αποζημίωση του Προέδρου της εταιρείας τόσο από τις αρχές του έτους 2007 ως Νομάρχης όσο και από τις αρχές του έτους 2011 ως Δήμαρχος. Οι υπεύθυνοι των δημοσιευμάτων παραδέχθηκαν την αναλήθεια αυτών, ανακάλεσαν τις αρχικές δηλώσεις και ανέλαβαν την υποχρέωση να αποκαταστήσουν την αλήθεια στα ανωτέρω μέσα.

Αποδέχθηκαν δε την αναδημοσίευση της δήλωσής τους σε οποιοδήποτε μέσο ο μηνυτής κ. Κουπτσίδης επιθυμεί. 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: