ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ζευγάρι γυναικών κάλεσε πυροσβεστική για να βγάλει τις χειροπέδες!!!

Ένα τηλεφώνημα διαφορετικό από τα άλλα δέχθηκε η πυροσβεστική του Halifax. Το ερωτικό παιχνίδι δυο γυναικών, είχε απρόσμενη κατάληξη.
Αμήχανα ένοιωσε ένα ζευγάρι γυναικών όταν υποχρεώθηκαν να... καλέσουν την πυροσβεστική για να τους βγάλουν τις χειροπέδες με τις οποίες είχαν δεθεί.

Οι δύο νεαρές από το Halifax, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, έκαναν έρωτα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Πάνω στο ερωτικό τους παιχνίδι δέθηκαν μεταξύ τους με χειροπέδες αλλά κατάφεραν να χάσουν το κλειδί με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απελευθερωθούν.

Ήταν 1.30 τα ξημερώματα, όταν μια από αυτές κάλεσε στο τηλέφωνο την τοπική πυροσβεστική ζητώντας να παρέμβει και να βρει λύση στο πρόβλημά τους.

Μιλώντας στην Courier Halifax ο πυροσβέστης Paul Gyde ανέφερε "Το βρήκαμε διασκεδαστικό, αλλά τα κορίτσια μας κοιτούσαν αμήχανα".

"Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απομακρύνουν τις 20χρονες από τα δεσμά τους" σημείωσε ο Gyde Και πρόσθεσε ότι μετά από τη ντροπή που αισθάνθηκαν, κατά πάσα πιθανότητα δε πρόκειται να χρησιμοποιήσουν σύντομα τις χειροπέδες.

Metro.co.uk

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: