ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Μίνι καύσωνας το Σαββατοκύριακο

Καλοκαιρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, ενώ για ακόμα μία φορά... θα κάνουν την εμφάνιση τους και μερικά σύννεφα.

Συγκεκριμένα λίγες νεφώσεις θα έχει το Σάββατο στην Αττική, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι βόρειοι ισχυροί θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις το Σάββατο και στη Θεσσαλονίκη, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις.

Καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι κατά τόπους στη Δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο, περιμένουμε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 34 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 24 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίοι οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 βαθμούς Κελσίου

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: