ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

H αστυνομία '' χτενίζει'' την Ήπειρο για να εντοπίσει τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Σε θρίλερ εξελίσσεται το κυνήγι των αδίστακτων Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων, που μέχρι στιγμής κυκλοφορούν ελεύθεροι καθώς στην Αιτωλοακαρνανία τους έψαχναν, αλλά στην Ηπειρο τους βρήκαν.
Οι επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες με αρχηγό τους τον...

Μάριο Κόλα ήρθαν για ακόμη μία φορά τετ-α-τετ με την αστυνομία σε μπλόκο στην Αρτα και πλέον μεταφέρονται στην Ηπειρο όλες οι αστυνομικές δυνάμεις που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο κατόπι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι δραπέτες που κινούνταν με αγροτικό αυτοκίνητο NAVARA, δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα και στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν, γάζωσαν το περιπολικό, χωρίς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός και διέφυγαν.

Στη συνέχεια, έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη.

Αυτή την ώρα οι αστυνομικές έρευνες εστιάζονται στην περιοχή των πηγών του Αχέροντα, στη Γλυκή Παραμυθιάς, όπου εκτιμάται ότι έχουν καταφύγει με τα πόδια οι δραπέτες.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την Ηπειρο, μαζί με άνδρες των ΕΚΑΜ χτενίζουν την πεδιάδα αλλά και τη δύσβατη περιοχή, ανάμεσα στην Παραμυθιά και τη Γλυκή, για τον εντοπισμό των κακοποιών, οι οποίοι, όπως αποκαλύφθηκε, αφού εγκατέλειψαν το ΙΧ αυτοκίνητο στη Γλυκή, έκλεψαν μηχανάκι, από κάτοικο της περιοχής, για να διαφύγουν.

Στις έρευνες, συμμετέχει εδώ και λίγη ώρα και ελικόπτερο της αστυνομίας.

Όπως διαπιστώθηκε, το αγροτικό αυτοκίνητο Navara, με το οποίο κινήθηκαν αρχικά και γάζωσαν το περιπολικό στην 'Αρτα, εκλάπη από το Αγρίνιο, ενώ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας.

Η διαδρομή των κακοποιών, φωτογραφίζει του Αλβανούς δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων, καθώς όπως όλα δείχνουν επιχειρούν να φτάσουν στα ελληνο-αλβανικά σύνορα και να διαφύγουν στη χώρα τους. Γι αυτό έχουν τεθεί σε συναγερμό και οι δυνάμεις της Θεσπρωτίας.

Στην 'Ηπειρο βρίσκεται και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: