ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Γνωστή ηθοπoιός καταφεύγει στο "Σπίτι του Ηθοποιού" για να βρει στέγη!!!

«Δύσκολες μέρες, δύσκολες στιγμές, δύσκολες αποφάσεις. 
Για να προλάβω τα κουτσομπολίστικα φύλλα, από την άλλη εβδομάδα θα φιλοξενηθώ στο «Σπίτι του ηθοποιού». Η αλήθεια είναι ότι...
προσπάθησα να το αποφύγω όσο ήταν δυνατόν,μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους.(Ότι δεν εχω την δυνατότητα να με ζήσω).», έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η γνωστή ηθοποιός Καίτη Φίνου.

Η αγαπητή σε όλους ηθοποιός Καίτη Φίνου γνωστοποίησε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει που παρά τις προσπάθειες της δεν κατάφερε να λύση και πλέον είναι αναγκασμένη από την άλλη εβδομάδα να φιλοξενηθεί στο «Σπίτι του ηθοποιού«.

«Φυσικά και μίλησα με την Αννα Φόνσου η οποία θα κάνει το καλύτερο και για μένα όπως σε τόσους συναδέλφους μου. Ευχαριστώ τον «φυλακα άγγελό» μου που επι 2 χρόνια ήταν στο πλάϊ μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου. (Αυτός ξέρει), είπε η Καίτη Φίνου .

Φυσικά και θα τα λέμε κι από κει… φυσικά και θα το παλέψω να «επανέλθω» δριμύτερη,όχι μέσα απ’την δουλειά μου (την έχω ξεχάσει), αλλά από άλλη πιο προσοδοφόρα δουλειά που ασχολούμαι από τώρα Ειναι θέμα χρόνου αρκεί να έχω την υγειά μου. Ευχαριστώ Πάνο, Αννα, Δημήτρη, Γιάννα, Μαρία……», συνέχισε η ηθοποιός Καίτη Φίνου.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: