ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Αφού δεν το «σηκώνεις» γιατί πίνεις; Ποια star σερνόταν στους δρόμους μεθυσμένη και… γυμνή;

Σκέτη τραγωδία! Την μάζευαν με το... κουταλάκι!!!
Αν δεν το έχεις... Αν δεν το «σηκώνεις» το αλκοόλ, μην πίνεις βρε αδερφέ. Όχι τίποτα άλλο αλλά είσαι και διάσημη, το γνωρίζεις, οι κάμερες σε ακολουθούν παντού. Φαίνεται όμως ότι...η φίλτατη star δε νοιάζεται για τίποτα. Μπρος στα ξενύχτια και τα μεθύσια τι σου είναι τώρα ένα απλό ξεφτίλισμα;

Δυστυχώς τα λόγια είναι περιττά για την περίπτωση της κυρίας Brandi Glanville

Η πρωταγωνίστρια της σειράς The Real Housewives of Beverly Hills, όταν πίνει φαίνεται ότι χάνει την αίσθηση του μέτρου. Απαθανατίστηκε να βγαίνει από γνωστό club, συνοδεία ενός άντρα αγνώστων στοιχείων. Παραπατούσε και δεν ήξερε τι έλεγε. Το φόρεμά της είχε κάνει φτερά. Το μαύρο της string σε κοινή θέα, τη στιγμή που έκανε πανηγυρική εμφάνιση και όλο της το στήθος. Πραγματικά η εικόνα της τηλεπερσόνας είναι αξιολύπητη.

Την επόμενη μέρα έτρεξε να δικαιολογηθεί μέσω twitter λέγοντας ότι φόρεσε το λάθος φόρεμα. Τόνισε ότι αισθάνεται άσχημα αλλά εντάξει δεν έκανε και κάποιο έγκλημα!! Τι να πεις. Αν εσύ γλυκιά μου Brandi νιώθεις καλά, εμείς πάμε πάσο... Τα καημένα τα παιδάκια σου τι φταίνε να σε βλέπουν έτσι στα εξώφυλλα. Και μη χειρότερα να πούμε. 
Δείτε όλες τις φωτογραφίες της μεθυσμένης star...






queen.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: