ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Δείτε τον ιερέα που ανέβηκε στη σκηνή τραγουδώντας Γιάννη Κότσιρα! Αποθεώθηκε από το κοινό! [video]

Ο Παπά Στρατής από τη Μυτιλήνη εντυπωσίασε με τις ερμηνευτικές του ικανότητες! ...
Μια υπέροχη και μαγική βραδιά χάρισε στον κόσμο της Μυτιλήνης χτες ο Γιάννης Κότσιρας παρέα με τον...

Στάθη Δρογώση στο Θέατρο Κάστρου. Το Λεσβιακό κοινό φαίνεται πως ανυπομονούσε γι’ αυτή τη συναυλία, αφού το θέατρο ήταν κατάμεστο με πάνω από 2.500 θεατές να κατακλύζουν κάθε άκρη του Κάστρου μέσα και έξω.

Οι παρευρισκόμενοι γνώρισαν μέσα από τη μουσική του, έναν από τους καλύτερους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς τον Στάθη Δρογώση, ο οποίος ερμήνευσε δικά του τραγούδια, όπως το «Μην το πεις πουθενά», με τον ίδιο στα πλήκτρα.

Ο Γιάννης Κότσιρας χάρισε στον κόσμο συγκινήσεις μέσα από γνωστές μελωδίες του, όπως «Το τσιγάρο» κι ο «Φύλακας Άγγελος» και δόνησε ολόκληρο το θέατρο τραγουδώντας και παίζοντας στην κιθάρα του το «Πώς μπορώ». Κορυφαία στιγμή όταν ο καλλιτέχνης μέσα από τη χαρακτηριστική του λυρική ερμηνεία ταξίδεψε το κοινό στην «Αλεξάνδρεια».

Η έκπληξη της βραδιάς ωστόσο, όπως καταγράφεται στο ρεπορτάζ του lesvospost.com, ήρθε λίγο μετά τις 23:00, όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Παπά Στρατής Γιουζμας, γνωστός σε όλη την Ελλάδα -όπως είπε και ο Γιάννης Κότσιρας- για τις εκπληκτικές του ερμηνείες, αλλά και για το έργο που προσφέρει ως ιερέας. O Παπά Στρατής φορώντας τα ράσα τραγούδησε μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα δυο τραγούδια μέσα σε αποθέωση όλων των θεατών!
Δείτε το βίντεο:



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: