ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Παραιτείται ο Μπουτάρης… [video]

Με φραστικό επεισόδιο του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης, Σωτήρη Βάιο ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου του δημάρχου...
Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, κάλεσε σε κοινή συνέντευξη τύπου το Σ.Ε.Δ.Θ. Όπως όμως χαρακτηριστικά το σωματείο είπε, ο Δήμαρχος είχε να επικοινωνήσει μαζί μας 3 μήνες, ενώ σήμερα ήταν ο μοναδικός ο οποίος δεν έκλεισε πραγματικά το δημαρχείο, ως ένδειξη συμπαράστασης στο καθεστώς διαθεσιμότητας στο οποίο τίθενται χιλιάδες άτομα.

Στη αρχή της συνέντευξης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κατήγγειλε την συμπεριφορά του Προέδρου του Σ.Ε.Δ.Θ., λέγοντας: «Θέλω να καταγγείλω την στάση του Πρόεδρου του Σ.Ε.Δ.Θ. Η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δυσάρεστη, ειδικά με τις εκφράσεις που ειπώθηκαν».Όσον αφορά στην δημοτική αστυνομία και στο μείζον θέμα που δημιουργήθηκε στο Δημόσιο τόνισε: «Όλη η ιστορία ξεκίνησε από φήμες, η ιστορία των απολύσεων, των συμβασιούχων, των δημοτικών αστυνομικών, των σχολικών φυλάκων. Δεν υπάρχει, ωστόσο, ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση».

Ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε και στο χθεσινό προπηλακισμό του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη: «Κατηγορώ κι εγώ την ΠΟΕ ΟΤΑ ότι είναι ηθικός αυτουργός. Σε όλη αυτήν την ιστορία καταστράφηκαν οι σχέσεις διοικούντων με τους εργαζομένους. Ειδικά σε μια περίοδο σαν αυτήν που περνάμε, πρέπει να υπάρχει σύμπνοια και να μην προχωράμε με υστερίες, προπηλακισμούς, και κανιβαλισμούς».

Τέλος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησής του, αν προχωρήσουν οι απολύσεις στο Δημόσιο, λέγοντας: «Εάν έχουμε απολύσεις 1.000 υπαλλήλων του δήμου, πάρτε τα κλειδιά. Ας διορίσει έναν δήμαρχο το πρωτοδικείο όπως διορίζει σε ένα χρεωμένο αθλητικό σωματείο».

Κάλεσε σε παραίτηση και άλλους δημάρχους καθώς εάν η δική του παραίτηση είναι μοναδική, δεν θα ιδρώσει κανενός το αυτί. Αν όμως παραιτηθούν πολλοί μαζί, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.


fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: