ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ήρωες αναμεσάς μας: Ο άνεργος που μαγειρεύει για τους άπορους!!! (VIDEOS)

Συγκλόνισε τους πάντες ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι τέσσερα χρόνια άνεργος, κατάφερε να βρει το νόημα της ζωής, να βρει τη δύναμη που έκρυβε μέσα του και να...
μαγειρεύει σε κάθε γωνιά της Αθήνας για τους άστεγους και τους άπορους της πόλης, προσφέροντας εκτός από ένα πιάτο φαγητό και μια κουβέντα παρηγοριάς, μια αγκαλιά.

Σήμερα την ώρα που παραλάμβανε το βραβείο του από την εκπομπή «Ήρωες ανάμεσά μας» με δυο του κουβέντες κατάφερε να δώσει γροθιά σε όσους διαφεντεύουν αυτόν τον τόπο.

«Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα να τα παρατήσω. Γιατί αν εγώ που είμαι τέσσερα χρόνια άνεργος μπορώ και προσφέρω τροφή, χαρά, επικοινωνία, οτιδήποτε στον κόσμο , οι πολιτικοί μας τι κάνουν;», αναρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος και αμέσως η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών τραντάχτηκε από το δυνατό χειροκρότημα.

«Δεν μπορώ σαν άνθρωπος να το δεχτώ αυτό», είπε την ώρα που ο κόσμος τον αποθέωνε.

«Δεν μιλώ μόνο για τους πολιτικούς που είναι στην κυβέρνηση, μιλάω για όλους τους πολιτικούς φορείς. Είμαστε όλοι άνεργοι εμείς που πραγματοποιούμε τα συσσίτια. Λίγη ανθρωπιά θέλουμε. Επιτρέπετε στην Αθήνα του 2013 να υπάρχουν 3.000 εγκαταλελειμμένα κτίρια και οι άνθρωποι να κοιμούνται στον δρόμο; Γιατί;», αναρωτήθηκε αφήνοντας άφωνους τους εκπρόσωπους της Πολιτείας που βρέθηκαν στην εκδήλωση, την ώρα που άνθρωποι από το κοινό του φώναζαν «πες τα πες τα»!

Πάντως ο Κωνσταντίνος δε θα τα παρατήσει τόσο εύκολα. Θα συνεχίσει να μαγειρεύει για όσους τον έχουν ανάγκη αφού όπως λέει:

«Αγάπη θέλουμε μόνο ο ένας να αγαπάει τον άλλο και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράγματα»!


Star.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: