ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Καλλονής 1-3 (video)

Γκολ σπάνιας ομορφιάς και έναν ποδοσφαιριστή σπουδαίας κλάσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι περίπου 7000 οπαδοί που βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Τούμπα.


Η Καλλονή πήρε μία σπουδαία, για λόγους αυτοπεποίθησης πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague, νίκη με 3-1 επί του ΠΑΟΚ που έπαιζε με τις ρεζέρβες.

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του αγώνα ήταν τα τέσσερα πανέμορφα γκολ που σημειώθηκαν. Δύο από τον Μανούσο που χειροκροτήθηκε, τόσο κατά την επίτευξή τους, όσο και κατά την αντικατάστασή του, ένα από τον Λεοζίνιο και το μοναδικό του ΠΑΟΚ, από τον Στοχ.

Ο Σλοβάκος αποτέλεσε όαση στην προβληματική, ειδικά αμυντικά, εικόνα του ΠΑΟΚ και με τις ενέργειές του και το σουτ φωτοβολίδα που εξαπέλυσε στο 57' έκανε τον κόσμο να σηκωθεί στο πόδι. Στα αξιοσημείωτα και ένας τραυματισμός του Δημήτρη Κωνσταντινίδη που αποχώρησε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Σκόνδρας, Λόπεθ, Κατσικάς, Σπυρόπουλος (46' Τζανδάρης), Γκαρσία, Κωνσταντινίδης (26' λ.τ. Γιάννου), Κάτσε, Πέλκας, Αθανασιάδης (46' Στοχ), Νέτσιντ

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ (46' Σιδεράκης), Χωριανόπουλος (80' Γιουκαρής), Αναστασιάδης (89' Βάλιος), Πίντο (80' Μάρτινς), Μαρσέλο (89' Βλαστέλης), Ποντάνι (89' Λαμπρόπουλος), Φαρία (80' Γκάζιν), Μανούσος (75' Μάρκος ντο Σάντος), Λεοζίνιο, Γκαρσία (80' Σιλιγαρδάκης), Καζάζης (67' Γάλας)

Σκόρερ: Στοχ 57' - Μανούσος 33', 36', Λεοζίνιο 47'


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: