ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Σήμερα Παρασκευή στις 11:00 το Άλκμααρ - Ατρόμητος

Η ΟΥΕΦΑ όρισε το παιχνίδι για την Παρασκευή στις 11:00, προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί πριν από την κλήρωση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις... 14:00. Από το 56:30 θα συνεχιστεί το παιχνίδι. Θυμίζουμε πως μέχρι την στιγμή της διακοπής, οι Περιστεριώτες ήταν μπροστά 1-0 χάρη σε τέρμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν το 60ο λεπτό της αναμέτρησης, στο εστιατόριο του γηπέδου της Άλκμααρ, έφερε οριστική διακοπή στο παιχνίδι του Ατρόμητου, με την ολλανδική ομάδα. Μέχρι εκείνη την στιγμή οι Περιστεριώτες ήταν μπροστά στο σκορ με τέρμα του Παπαδόπουλου, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο είχε χάσει πέναλτι, ενώ οι Ολλανδοί έπαιζαν με δέκα παίκτες μόλις από το δεύτερο λεπτό.

Η εικόνα του πρώτου μέρους:
Στο αγωνιστικό μέρος, πιο… ευνοϊκά δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει το παιχνίδι για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες, ήθελαν τρία γκολ, χωρίς να δεχτούν κάποιο, για να περάσουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ξεκίνησαν με επιθετική διάθεση. Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Χένρικσεν έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Ούμπιντες και έφυγε για… ντουζάκι από πολύ νωρίς. Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα καλύτερα για τους «κυανόλευκους» αν ο Παπαδόπουλος έκανε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ναπολεόνι.

Ο «Παπ» αστόχησε και σαν να… «έκοψε» τα πόδια των συμπαικτών του για κάποιο χρονικό διάστημα. Κάποιες ευκαιρίες χάθηκαν και αργότερα, όμως το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς να έχει μπει ένα τέρμα που θα έδινε άλλο αέρα στον Ατρόμητο, στο δεύτερο μέρος. Από την άλλη πλευρά, οι Ολλανδοί δεν μπορούσαν να απειλήσουν, με τον Γάλλο διαιτητή, να έχει χαλάσει κάθε πλάνο τους, μόλις από το δεύτερο λεπτό.
Άλκμααρ (Χέρτιαν Βέρμπεεκ): Εστέμπαν, Γιόχανσον, Βιεργκέβερ, Γκουβελέου, Βάουτενς, Γκουντέλι, Ελμ, Χένρικσεν, Μπέρενς, Γκούντμουνσον, Γιόχανσον (54’ Μπέγκουινς). 

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Άντονι Γκοτιέ (Γαλλία)
Βοηθοί: Ντεμπάρ (Γαλλία), Χακέτ (Γαλλία)
Γήπεδο: «AΦΑΣ Στάντιον».


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: