ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Δευτέρα 12/8

ΚΡΙΟΣ
Επειδή προσπαθείτε να κατανοήσετε και την πλευρά των άλλων, έχετε μεν μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία και στις σχέσεις, αλλά ίσως νιώσετε ότι...

κάπου σας αδικούν συναισθηματικά ή σας «παίρνουν τον αέρα». Λόγω της μεγάλης συναισθηματικής σας ευαισθησίας, κυρίως οι γεννημένοι προς τέλος του δεύτερου δεκαήμερου, θα χρειαστεί να κρατήσετε γερές ισορροπίες, για να μην διαταραχτείτε από οικογενειακά θέματα. Η σχέση με Καρκίνο ίσως να πάρει μια πιο δύσκολη τροπή. Καλύτερα είναι να κρατηθείτε και να μην μιλήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε αναλάβει να κάνετε διάφορες δουλειές οι οποίες μπορεί να σας φαίνονται κουραστικές ή δύσκολες αλλά είναι αναγκαίες. Η ιδιαιτερότητά σας πάνω σε θέματα τέχνης θα σας δώσει την δυνατότητα να βγάλετε ότι έχετε κρυμμένο και απωθημένο μέσα σας. Ένα ταξίδι με την οικογένεια ίσως να είναι το καλύτερο για σας, αφού υπάρχει έντονη ανάγκη να τα βρείτε συναισθηματικά και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Η επαφή με Σκορπιό ίσως τώρα να είναι καλύτερη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε πάρει το μήνυμα. Σήμερα περνάτε καλά και η επικοινωνία σας είναι άριστη, γι' αυτό μπορεί να πετύχετε και σε έναν τομέα οικονομικό, κάτι που το προσπαθείτε εδώ και καιρό. Η βοήθεια θα δοθεί άνωθεν. Εσείς θα πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας για να διαχειριστείτε καλά τις υποθέσεις σας. Αν πιέζεστε από κάποια άτομα να πάρετε ένα δάνειο για να ξελασπώσετε, καλύτερα να περιμένετε λίγο γιατί πιθανόν η κρίση τους να είναι λάθος. Οικογενειακά θέματα θα τα λύσετε πιο εύκολα αυτήν τη στιγμή, αρκεί να μην ξεχάσετε τους όρους της σωστής επικοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναγκαστικά προσγειώνεστε γιατί χρειάζεται να είστε πιο κοντά με τον κόσμο, προσπαθώντας να εξημερώσετε τον θυμό σας ή γενικά τα έντονα συναισθήματα. Επίσης είναι όμορφο να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας ή με την εναρμόνιση του περιβάλλοντος του σπιτιού σας. Η επαφή με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν χρειάζεται να γίνει μέσα σε ατμόσφαιρα ευγένειας και αρμονίας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο προς το τέλος θα βάλετε την δική σας σφραγίδα σε όλα τα πράγματα που είναι γύρω σας. Η φροντίδα του εαυτού σας μπορεί να είναι επιτακτική ανάγκη για σας.

ΛΕΩΝ
Έχετε αναλάβει τον ρόλο του πυροσβέστη και αυτό σας δίνει μεγαλύτερη δύναμη, ενώ θα δείτε ότι νιώθετε καλύτερα όταν αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες για να κάνετε κάτι καλό. Η επικοινωνία είναι ένας τρόπος εξισορρόπησης κάποιων καλών ευκαιριών, τις οποίες σε άλλες συνθήκες δεν μπορείτε να τις αδράξετε. Για αυτό, κάντε όλες τις επαφές σας σήμερα για να έχετε άμεσα αποτελέσματα, κυρίως για το θέμα μιας δουλειάς. Αν βρίσκεστε διακοπές, μην ξεχνάτε να είστε όσο μπορείτε πιο θετικοί με τα άτομα γύρω σας. Η σχέση με Κριό μπορεί να φουντώσει ξαφνικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθώντας να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα κυρίως σε θέματα οικονομικών, κάνετε κάποιες κινήσεις που δείχνετε ότι εξαρτάστε από τους άλλους, ίσως επειδή μόνοι σας δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άμεσο. Πιθανόν ένας Ζυγός να διεκδικήσει από εσάς ξαφνικά χρήματα ή υλικά αγαθά. Θα πρέπει να πάρετε δίκαιες αποφάσεις, γιατί, αν του χρωστάτε, καλό είναι να του δώσετε αυτά που του ανήκουν. Είναι η εποχή των καθαρών συμφωνιών και των ξεκαθαρισμάτων με συνεργάτες και πρώην συντρόφους. Η επαφή σας με Κριό θα εντείνει αυτό το ξεκαθάρισμα.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε ρεύμα με το μέρος σας, γιατί έχετε επιδεξιότητα στους διπλωματικούς χειρισμούς και αποφεύγετε αρκετές δυσκολίες, που μερικές φορές σας φαίνονται τσουνάμι, αφού δεν είστε συνηθισμένοι σε μεγάλη συναισθηματική ένταση και φόρτιση. Η σχέση με Καρκίνο αν δεν επανέλθει μπορεί να σας αφήσει τραύμα. Με το δικό σας μοναδικό τρόπο όμως, μπορείτε να το ξεπεράσετε χωρίς να αφήσετε πληγές στην καρδιά σας. Επειδή είστε πολύ κοινωνικά όντα, έχετε την ανάγκη να επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις γιατί σας κάνουν καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακολουθείτε το ρεύμα, γιατί αλλιώς θα βρείτε εντάσεις και δυσκολίες μπροστά σας. Είναι σημαντικό να ξεπεράσετε τα όρια σας για να βρεθείτε απέναντι στις καταστάσεις δυνατοί και άτρωτοι, για αυτό μη βλέπετε εγωιστικά τα πράγματα. Μια σχέση που θέλετε να την κρατήσετε μυστική, πιθανόν να προτείνει ένα νέο τρόπο επαφής, επειδή το άλλο άτομο έχει διαφορετικές ιδέες από εσάς. Ο Κριός πάντως αν είναι στην ζωή σας θα σας την κάνει άνω κάτω, γιατί έχει άλλη κοσμοθεωρία. Από την άλλη, με τον τρόπο που θα φερθείτε απέναντι σ' έναν περίεργο Υδροχόο, θα δείξετε ότι τον καταλαβαίνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιτέλους μπορεί να ξεκινήσει κάτι καλό για σας που θα σας δώσει και πάλι δύναμη να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες σας, και με το παραπάνω. Η περίοδος της έλλειψης επικοινωνίας τελείωσε και τώρα θα βρεθείτε σε άλλο μονοπάτι, περισσότερο δημιουργικό και, κυρίως, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οικονομικά, κάτι θα αρχίσει να κουνιέται και να αισιοδοξείτε. Η επαφή με Λιοντάρι θα γίνει πιο ουσιαστική και περισσότερο δημιουργική. Αν βρίσκεστε σε ταξίδι, φροντίστε να περάσετε όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε ανάγκη να κάνετε κάποιες συμφωνίες οι οποίες θα σας εξασφαλίζουν ακόμα και μια επαφή που δεν ήταν πολύ εύκολη. Όλο αυτό θα σας γεμίσει με ένα μικρό άγχος, γιατί βλέπετε ότι έχετε ανάγκη να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, αλλά κατά κάποιον τρόπο εξαρτάστε από το περιβάλλον σας. Αφιερώστε χρόνο σε θέματα επικοινωνίας, γιατί όσο είστε κλειστοί και απόμακροι, τόσο χάνετε έδαφος από όλες σας τις σχέσεις. Η ιδιαίτερη επαφή με έναν Κριό ή Καρκίνο μπορεί να είναι εκρηκτική σε όλα τα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό αυτές τις ημέρες και αυτό σίγουρα θα σας φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ίσως όμως να μην ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά, γιατί είστε επιφυλακτικοί από αυτά που έχετε περάσει. Η υπόθεση με έναν Αιγόκερω σας έχει προβληματίσει γιατί δεν ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε. Σίγουρα μπορεί να βρίσκεται σε δυσχερή θέση και θα πρέπει να στηρίξετε την κατάσταση. Εσείς προσπαθήστε όσο μπορείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα στα χέρια των... ανώτερων δυνάμεων.

ΙΧΘYΕΣ
Είναι σημαντικό να μπορείτε να εκφράζετε αυτά που θέλετε γιατί μερικές φορές δείχνετε σα να ζείτε στο δικό σας κόσμο. Διαλέγοντας το δρόμο της επικοινωνίας, θα αποφύγετε δυσκολίες που μπορεί προέκυψαν ξαφνικά, κυρίως μέσα σε μια σχέση που προς το παρόν δεν σας έχει αφήσει σε ησυχία. Αν είστε μαζί με Δίδυμο, Τοξότη ή Υδροχόο, η παραπάνω μέθοδος είναι αναγκαία. Να προσέξετε τη διατροφή σας και να πίνετε πολλά νερά. Ίσως να έχετε αφεθεί ελαφρώς αυτό το διάστημα σε θέματα εμφάνισης και υγείας.

Μπέλλα Κυδωνάκη
astrology.gr


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: