ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Εργοτέλης - Λεβαδειακός 2-0 [VIDEO]

Ο Μπαντιμπανγκά έφτιαξε, οι Αναστασάκος (46’) και Μπαμπάμ (51’) εκτέλεσαν και ο Εργοτέλης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λίγκα, επικρατώντας, εύκολα, 2-0 του Λεβαδειακού.

«Φουριόζοι» στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί πέτυχαν νωρίς δύο γκολ και πήγαν το παιχνίδι όπως ήθελαν, απέναντι σε ένα κακό και άτολμο Λεβαδειακό. Κακό και χωρίς φάσεις το πρώτο ημίχρονο.

Το ματς:
Το πρώτο μέρος, είναι αυτό που λέμε… δεν θα το θυμάται κανένας. Ο Εργοτέλης με τον Λεβαδειακό μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο, αρχικά να μην φάνε γκολ και στη συνέχεια να κοιτάξουν να επιτεθούν. Οι Μπαμπάν και Μπαντιμπανγκά ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει ο Εργοτέλης. Οι δύο τους άλλαζαν πολύ καλά την μπάλα, με τον Αναστασάκο να χάνει την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όταν σε ωραίο σουτ του ο Πρζιρόβσκι έδιωξε.

Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακό έδειχνε αποκομμένος. Η μεσοεπιθετική του γραμμή είχε μεγάλη απόσταση με τις υπόλοιπες γραμμές, με αποτέλεσμα σε αυτές τις αποστάσεις να μην μπορεί να αλλάξει πάνω από τρίτη πάσα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, πράγμα… μάλλον φυσιολογικό με βάση της εικόνας των δύο ομάδων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά. Ο Μπαντιμπανγκά έκανε άνω κάτω την άμυνα του Λεβαδειακού και πολύ γρήγορα έφτιαξε δύο γκολ, με τους Αναστασάκο και Μπαμπάν να τα πετυχαίνουν, δίνοντας από το 51’, σαφέστατο προβάδισμα τους Κρητικούς με δύο τέρματα. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έδωσε χώρο στον Λεβαδειακό, του έδωσε εσκεμμένα, μέτρα στο γήπεδο, προκειμένου να έχει… άπλα για τις αντεπιθέσεις και προσπάθησε να «χτυπήσει» εκεί.

Ο Λεβαδειακός συνέχισε να είναι άτολμος παρά τις αλλαγές του Λεμονή. Παρά το γεγονός πως βρήκε χώρο στο χορτάρι δεν απείλησε, εκτός από δύο περιπτώσεις με τον Μάντζιο, την εστία του Αθανασίου και δεν θα μπορούσε να αξιώσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Τα λεπτά κύλησαν και όταν ο Παπαπέτρου από την Αθήνα, έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ο Εργοτέλης πανηγύρισε την πρώτη του νίκης το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Ρέντζας, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπαγκά (86’ Μπουρσέλης), Μπαμπαμ (63’ Βερπακόφσκις), Αναστασάκος (89’ Δωματάς).

Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής):
Πρζιρόβσκι. Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μαρτίνεθ, Λυκογιάννης, Λαμπρόπουλος (79’ Ροτζέριο), Κονέ, Ορτέγκα, Μαχαίρας (55’ Μπούστο), Βασιλείου (61’ Γιάντσης), Μάντζιος.

sport-fm.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: