ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Πλατανιάς - Βέροια 2-2 (video)

Δυνατά και αποφασιστικά μπήκε στο ματς ο Πλατανιάς και φρόντισε από νωρίς να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να δημιουργήσει τις...
προϋποθέσεις για γκολ. Βέβαια, αυτό άργησε -ήρθε στο 30'- αλλά μέχρι τότε οι γηπεδούχοι ήταν μία κλάση καλύτεροι από την Βέροια που αναζητούσε την ταυτότητά της στο ματς.

Το σκορ άνοιξε στο 30 με τον Ναζλίδης και 12 λεπτά αργότερα ο Γουνδουλάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.  Βάσει των όσων βλέπαμε ήταν σχεδόν σίγουρη η επικράτηση του Πλατανιά. Ακόμα και στην αρχή του β' ημιχρόνου, όταν η Βέροια έκανε κάποιες διορθωτικές πινελιές, η εικόνα του ματς δεν διαφοροποιήθηκε.

Ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που είχε τα ηνία της αναμέτρησης και έδειχνε πιο ικανή να απειλήσει. Το γκολ του Μρντάκοβιτς στο 62' ουσιαστικά ήρθε από το πουθενά, κόντρα στη ροή του αγώνα. Η Βέροια μείωσε και έδωσε ενδιαφέρον στο ματς, αλλά ο Πλατανιάς έδειχνε να ελέγχει. Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι πήραν περισσότερα μέτρα και ανέβαιναν πιο συχνά προς την εστία των γηπεδούχων.

Το κακό για την Βέροια είναι ότι πάνω στην όποια ορμή, ήρθε η κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) του Αποστολόπουλου στο 77ο λεπτό. Στο 82' ο Πόποβιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-1 και τρία λεπτά αργότερα ο Μρντάκοβιτς ήρθε να μας διαψεύσει και να μας θυμίσει μια παλιά διαφήμιση "καλύτερα να μασάς...". Κάθετη του Παυλίδη και κοντινό πλασέ του Μρντάκοβιτς για το 2-2 που "πάγωσε" τα Περιβόλια.

Ανέλπιστο γκολ, ανέλπιστος βαθμός για τους φιλοξενούμενους στο 2-2 που έγραψε την ιστορία μίας χιτσκοκικής αναμέτρησης.


Πλατανιάς - Βέροια 2-2 τα HL 1η αγωνιστική από greeksuperleague


Πλατανιάς - Βέροια 2-2 τα γκολ 1η αγωνιστική από greeksuperleague


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: