ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Προσλαμβάνονται 200 άτομα στην αστυνομία εκτός ΑΣΕΠ – Δείτε τις ειδικότητες

Ποιες ειδικότητες αφορά η διαδικασία
Στην πρόσληψη 200 πτυχιούχων ειδικών καθηκόντων στην Ελληνική Αστυνομία, προχωράει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Ο διαγωνισμός θα αφορά... μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου θα γίνει εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ.

Οι θέσεις ειδικών καθηκόντων περιλαμβάνουν τις εξής ειδικότητες: Ιερείς, υγειονομικούς (γιατρούς, οδοντιάτρους, ψυχολόγους, βοηθούς ακτινολογικών ή μικροβιολογικών εργαστηρίων, οδοντοτεχνικούς και φυσικοθεραπευτές, αστυκτηνίατρους). Επίσης οι προσλήψεις αφορούν στη στελέχωση των εγκληματολογικών εργαστηρίων (χημικοί, βιοχημικοί, βιολόγοι, ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί και φυσικοί μηχανικοί) πτυχιούχοι τμήματος ιατρικών εργαστηρίων και τεχνολόγοι τροφίμων.
Οι 200 υποψήφιοι αυξημένων προσόντων, κάτοχοι μεταπτυχιακών σπουδών, θα προσληφθούν και θα εργαστούν σε εξειδικευμένες διευθύνσεις οικονομικών και εγκληματολογικών ερευνών. Για παράδειγμα οι πτυχιούχοι οικονομικών θα απασχοληθούν στην οικονομική αστυνομία, όπου απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό υψηλού επιστημονικού επιπέδου.
Τα απαιτούμενα προσόντα είναι ανάλογα και για τις νέες θέσεις βιοχημικών – βιολόγων στα εργαστήρια εγκληματολογικών ερευνών όπου γίνονται εξετάσει DNA
Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο αντικείμενο της θέσης, να γνωρίζουν τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, να έχουν υγειά και άρτια σωματική διάπλαση, υπακοή στο σύνταγμα και να μην έχουν καταδικαστεί για τέλεση ή απόπειρα τέλεσης αξιόποινης πράξης.
Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών γίνεται στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του εκάστοτε υποψηφίου.
Με την αίτηση συνυποβάλλονται και επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών, πιστοποιητικό ξένης γλώσσας, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας καθώς και βεβαίωση προϋπηρεσίας στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα.
Η αξιολόγηση των υποψηφίων γίνεται εκτός ΑΣΕΠ, από τριμελή επιτροπή αξιωματικών, η οποία συντάσσει πίνακα ικανών υποψηφίων.
Οι ιδιώτες υποψήφιοι υποβάλλονται σε υγειονομικές εξετάσεις, ενώ δεν πρέπει να πάσχουν από μία σειρά νοσημάτων.
news.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: