ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Βάσεις 2013: Νεότερες εκτιμήσεις για το 1ο πεδίο

Διαβάστε τις προβλέψεις για τις βάσεις 2013 στο 1ο πεδίο:
Οι υποψήφιοι της Θεωρητικής Κατεύθυνσης «σκόνταψαν» στα... Αρχαία Ελληνικά, πρώτο μάθημα αυξημένης βαρύτητας για τμήματα Νομικής, Φιλολογίας, Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας κ.α. Μεταξύ 18-20 έγραψαν μόλις 548 μαθητές από τους 32.291 που διαγωνίστηκαν στο μάθημα οι οποίοι αποκτούν πλεονέκτημα έναντι των συνυποψηφίων τους.

Αναφορικά με τις βάσεις εισαγωγής σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, καθοδικά θα κινηθούν οι Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης ενώ εξαιτίας της μεγάλης μείωσης των θέσεων στη σχολή της Θράκης, ενδέχεται να σημειωθεί μικρή άνοδος.

Μικρή πτώση στις βάσεις 2013 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα υπάρχει σε ορισμένα τμήματα Φιλολογίας όπως σε αυτά της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ενώ πιθανότατα θα κινηθούν ανοδικά ορισμένες σχολές της περιφέρειας όπου το «ψαλίδι» στους εισακτέους ήταν μεγάλο.

Οριακή πτώση αναμένεται και για τις περισσότερες σχολές Ψυχολογίας ενώ για τμήματα χαμηλών και μεσαίων βαθμολογίων τόσο των ΑΕΙ όσο και των ΤΕΙ θα υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι βάσεις θα σημειώσουν μικρή άνοδο εξαιτίας των λιγότερων θέσεων που θα διατεθούν.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis.
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας.για την γερμανικη φιλολογια Αθηνας ξερετε τιποτα;