ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: «ΑΛΕΞΙΑΔΑ» 2013

Στο πλαίσιο του 2ου Μεσαιωνικού Βυζαντινού Φεστιβάλ Δήμου Καστοριάς «ΑΛΕΞΙΑΔΑ» την Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 21:30 μ.μ. ,στον αύλειο χώρο του Αρχοντικού Σαπουντζή (περιοχή Απόζαρι ), πρόκειται να...
πραγματοποιηθεί συναυλία από το τρίο αναγεννησιακής μουσικής από τη Νάπολη της Ιταλίας «VAGA HARMONIA»-μουσικό σχήμα, για την μουσική της περιόδου 16ος έως 18ος αιώνας, καθώς και της πρώιμης μπαρόκ μουσικής.
    Το σχήμα ,αποτελούμενο από τους : Fabio Anti (τενόρος και φλάουτο με ράμφος)- Gabriella Russo (άρπα)- Luigi Lore (σπινέτα) , συγκροτήθηκε επίσημα σαν ορχήστρα στις 10 Οκτωβρίου του 2010, έχοντας ως συνδετικό ιστό την κοινή επιθυμία για την έρευνα ενός είδους μουσικής μελωδικής αλλά και εξεζητημένης, καθώς επίσης την ελπίδα να διδαχθεί ευρέως η αγάπη για αυτές τις τόσο «ιδιαίτερες» ιστορικές περιόδους και την μουσική που τις χαρακτηρίζει. To μουσικό σχήμα έχει ήδη στο ιστορικό του περίπου 60 παρουσιάσεις, συναυλίες, κονσέρτα και συμμετοχές σε διοργανώσεις, ενώ ήδη κυκλοφόρησαν δύο CD τους με τίτλο “a modo Jonico” («Με τον Ιωνικό τρόπο») και “ite omai aspri guai” («Νιώστε τις πικρές μέρες»).

Γενική Τιμή Εισόδου : 5,00 € 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: