ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Βίαζε τη θετή κόρη του επί 20 χρόνια και έκαναν δέκα παιδιά!

Η κακοποίηση ξεκίνησε όταν η νεαρή ήταν 11 ετών – Ο άνδρας ζούσε σε φάρμα με τη γυναίκα του και το θύμα.
Μόνο αποτροπιασμό μπορεί να νιώσει κανείς στο άκουσμα του βιασμού μίας κόρης από... τον πατέρα της. Ένας άνδρας από την Αργεντινή βίαζε επί είκοσι χρόνια τη κόρη της συζύγου του και, μάλιστα, απέκτησε μαζί της δέκα παιδιά.

Το θύμα που πλέον είναι 35 ετών, δέχθηκε την πρώτη σεξουαλική κακοποίηση από τον σύζυγο της μητέρας της σε ηλικία μόλις 11 ετών.

Ο αδίστακτος άνδρας για να αποφύγει οποιαδήποτε ερώτηση από περίοικους φρόντισε να κρύβει τη γυναίκα σε χώρο κοντά στη φάρμα που διατηρεί μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Μάλιστα, παρουσίαζε τη γυναίκα του, την θετή κόρη του και τα παιδιά του από εκείνη σαν μία κανονική οικογένεια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, απέκτησε παιδιά και με τη σύζυγό του και πολλές φορές απέκτησε κάποια και από τις δύο γυναίκες την ίδια περίοδο.

«Πρόκειται για ιδιάζουσα περίπτωση. Είχαμε πολλά περιστατικά κακοποίησης, όμως, αυτή είναι η πρώτη φορά που συναντούμε μία κόρη να βιάζεται επί τόσα χρόνια και να αποκτά δέκα παιδιά από τον πατέρα», δήλωσε η δικαστής Ρόζα Φάλκο.

Ο άνδρας αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών, ενώ όπως λέγεται το θύμα αποπειράθηκε να τον καταγγείλει στο παρελθόν αλλά με τη βία την ανάγκασε να σιωπήσει.

protothema.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: