ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Οι 2.122 καθηγητές που τίθενται σε διαθεσιμότητα και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ!!!

Οι λίστες με τα ονόματα των 2.122 καθηγητών των τεχνικών Λυκείων που τίθενται σε καθεστώς διαθεσιμότητας από 22 Ιουλίου αναρτήθηκαν το απόγευμα της... Τετάρτης στη Διαύγεια.
Παράλληλα, αναρτήθηκαν οι λίστες με τους 302 καθηγητές της τεχνικής εκπαίδευσης και των 25 που εργάζονται στη Σιβιτανίδειο Σχολή οι οποίοι εξαιρέθηκαν από το καθεστώς διαθεσιμότητας, σύμφωνα με τα κριτήρια που έθεσε το υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έχει δώσει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος οι καθηγητές αυτοί θα απορροφηθούν ως εξής:
Το 60% θα καλύψει τα κενά στον τομέα της Υγείας,
Το 40% θα στελεχώσει διοικητικές θέσεις στις περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης αλλά θα εργασθεί και ως ωρομίσθιο προσωπικό στα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ της χώρας με σκοπό να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους οι μαθητές των υπό κατάργηση ειδικοτήτων της Γ' ΕΠΑΛ και της Β' ΕΠΑΣ.

Σε διαθεσιμότητα και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ
Εντωμεταξύ στη λίστα με τους καθηγητές που τίθενται σε καθεστώς διαθεσιμότητας περιλαμβάνεται και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμις Κοτσιφάκης. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και της Trρόικα ενώ τονίζει ότι με την κίνηση αυτή το 33% των μαθητών δεν θα βρίσκουν από εδώ και στο εξής τις ειδικότητες που θα ήθελαν να σπουδάσουν στο δημόσιο σχολείο, ενώ εννιά εργαστήρια στα τεχνικά σχολεία θα αχρηστευτούν.

Δείτε τα ονόματα των 2.122 καθηγητών της τεχνικής εκπαίδευσης που τίθενται σε διαθεσιμότητα πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε τα ονόματα όλων όσων εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε τη λίστα με τους καθηγητές της Σιβιτανιδείου που εξαιρούνται από τη διαθεσιμότητα πατώντας ΕΔΩ.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: