ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Παναθηναϊκός… 23 ετών!

Ένας πιο νεανικός από ποτέ Παναθηναϊκός αναμένεται να εμφανιστεί το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον...
Παναιτωλικό (21:30). Κάτι η ριζική ανανέωση του ρόστερ, κάτι οι απουσίες, κάτι οι εκκρεμείς μεταγραφικές υποθέσεις και οι «πράσινοι» όλα δείχνουν πως θα παραταχθούν με ενδεκάδα που θα έχει μέσο όρο ηλικίας 23 ετών!

Δεδομένη είναι η απουσία του Ζέκα, λόγω του τραυματισμού του στο μάτι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Σίλντενφελντ που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και χθες εγκατέλειψε την απογευματινή προπόνηση. Παράλληλα ο Μπεργκ προορίζεται να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς είναι ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, την ώρα που εκκρεμεί ακόμη η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντάνιελ Πράνιτς.

Με αυτά και με αυτά, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να «κατεβάσει» τον Παναθηναϊκό με τον 19χρονο Καπίνο στο τέρμα, τον 22χρονο Κουτρουμπή και τον 20χρονο Τριανταφυλλόπουλο σαν στόπερ, τον 20χρονο Μαρινάκη δεξί μπακ, τους 21χρονους Λαγό και Αμπεΐντ στο κέντρο, τον 24χρονο Ντίνα μαζί με τον 25χρονο Μπαϊράμι ως ακραίους μεσοεπιθετικούς και τον 21χρονο Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης. Μόνοι έμπειροι παίκτες στην ενδεκάδα θα είναι ο 29χρονος Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο 31χρονος Μέντες σαν αμυντικό χαφ.

sport-fm.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: