ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Θρήνος στη Κομοτηνή: 29χρονος μπήκε στη θάλασσα να κολυμπήσει και δεν βγήκε ποτέ!

Νεκρός βρέθηκε ένας 29χρονος κολυμβητής το πρωί της Δευτέρας στην Κομοτηνή που είχε εξαφανιστεί το βράδυ της προηγούμενης ημέρας...
Ο 29χρονος βρισκόταν στην περιοχή της Αρωγής μαζί με τη μητέρα του το βράδυ της Κυριακής όταν ο ίδιος μπήκε στη θάλασσα για να κολυμπήσει. Η ώρα περνούσε και η μητέρα του, που βρισκόταν στην παραλία, άρχισε να ανησυχεί βλέποντας τον γιο της να μην επιστρέφει.

Αμέσως ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φαναρίου για την εξαφάνισή του και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 29χρονου. Δύο περιπολικά οχήματα και δύο σκάφη με επιβαίνοντες προσωπικό της Λιμενικής Αρχής ξεκίνησαν έρευνες χτενίζοντας την περιοχή. Στις έρευνες συμμετείχε και η ομάδα διάσωσης Κομοτηνής με εθελοντές αυτοδύτες.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας δύτες εντόπισαν νεκρό τον 29χρονο και η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νεκροψία- νεκροτομή. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Φαναρίου.

Τι αναφέρει το Λιμενικό:
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Φαναρίου, ότι στη θαλάσσια περιοχή Αρωγής νομού Ροδόπης, αγνοείται 29χρονος κολυμβητής.

Άμεσα προς διενέργεια έρευνας αναχώρησαν δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και απέπλευσαν το ΕΡ/ΚΟ-Α/Κ σκάφος «ΑΓΓΕΛΟΣ-ΑΛΕΚΟΣ» Τ.Λ. 115 και το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ σκάφος «ΚΟΜΝΗΝΟΣ» Σ.Λ. 281 με επιβαίνοντες προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής ενώ συμμετείχε και η ομάδα διάσωσης Κομοτηνής με εθελοντές αυτοδύτες.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ο 29χρονος ανευρέθη νεκρός από δύτες και η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νεκροψία- νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Φαναρίου.

ThrakiToday

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: