ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Περίεργο σεξουαλικό ατύχημα - Πιρούνι κόλλησε στην... ουρήθρα 70χρονου!

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι Αυστραλοί γιατροί που ανέλαβαν την επιχείρηση αφαίρεσης...ενός πιρουνιού από το εσωτερικό του πέους ενός 70χρονου άνδρα μετά από...
ένα περίεργο σεξουαλικό ατύχημα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηλικιωμένο άνδρας φέρεται να εισήγαγε το πιρούνι στην ουρήθρα του στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει σεξουαλικά τον εαυτό του. Το πιρούνι, ωστόσο, κόλλησε στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα ο 70χρονος να αναγκαστεί να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Για καλή του τύχη, οι γιατροί κατάφεραν να εξάγουν το πιρούνι χρησιμοποιώντας μία λαβίδα και «άφθονη λίπανση», αφού πρώτα έκαναν ολική αναισθησία στον ηλικιωμένο.

Η συγκεκριμένη ιατρική περίπτωση, μάλιστα, ήταν τόσο αξιοπερίεργη που δημοσιεύτηκε πριν από δύο εβδομάδες σε ένα ιατρικό επιστημονικό περιοδικό, σε ένα άρθρο με τίτλο «Ένα Ασυνήθιστο Ξένο Σώμα σε Ουρήθρα».
Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι γιατροί που ανέλαβαν την περίπτωση του 70χρονου, αποφάσισαν να γράψουν για αυτή στο περιοδικό «δεδομένης της μεγάλης πρόκλησης που αντιμετώπισαν κατά τη διαχείρισή της εξαιτίας της μοναδικότητας και της σπανιότητάς της».

«Η ερωτική διέγερση με τη βοήθεια αυτοεισαγόμενων ξένων σωμάτων στην ουρήθρα είναι κάτι που γίνεται από αμνημονεύτων χρόνων», γράφουν στο επιστημονικό τους άρθρο οι γιατροί, αναφέροντας αρκετά ακόμα παράξενα αντικείμενα που έχουν βρεθεί, κατά καιρούς, μέσα στα σώματα ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων βελόνων, μολυβιών, οδοντόβουρτσων, λαμπών, θερμομέτρων, κοκαΐνης, ακόμα και βδελλών και φιδιών!

directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: