ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθείτε να κάνετε κάποια εκκαθάριση η οποία σας δημιουργεί ένταση, αλλά πρέπει να έχετε...
μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη, προκειμένου να αντιμετωπίσετε όλα τα πρακτικά που σας κουράζουν αφόρητα. Η επαφή μ” έναν Παρθένο ίσως φέρει κάποια από αυτά τα αποτελέσματα που περιμένατε, μ” έναν τρόπο όμως περίεργο και ίσως ιδιόρρυθμο. Θα γίνουν όλα πιο εύκολα αν η θέλησή σας παραμείνει στο αρχικό σχέδιο, που γενικά είναι κάτι το καινούργιο και το ξεκάθαρο.
ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε μεγαλύτερη δύναμη από άλλες φορές, για αυτό τα καταφέρνετε κυρίως σε θέματα ερωτικά και πιο πολύ με τα θέματα ενός παιδιού. Η επαγγελματική σας συγκρότηση θα δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις και πιο εύκολες οικονομικές λύσεις. Τα ταξίδια και οι επαφές θα είναι στην πρώτη γραμμή. Κυρίως θα βελτιωθούν οι οικογενειακές σας σχέσεις και θα έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που ίσως να είχατε κάπως χαθεί. Η συναισθηματική επικοινωνία θα είναι ότι πιο κατάλληλο για την δική σας εξέλιξη. Μια πτυχιακή ή μελέτη πάνω σε ένα γνωστικό αντικείμενο που έχετε αποφασίσει να ολοκληρώσετε, θα γίνει πιο εύκολα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε κάπως γίνει κουραστικοί ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό, γιατί αναλύετε συνέχεια και ίσως κρίνετε παραπάνω τις σχέσεις σας και κυρίως το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να έχετε μια απόμακρη στάση απέναντί του και αυτό τελικά να σας απαγορεύει να έρθετε πιο κοντά. Λόγω μη καταλλήλων συνθηκών, θα νιώθετε κάπως περίεργα και θα είστε αρκετά διεκδικητικοί σε θέματα οικονομικών. Η οδήγηση και το θέμα ενός αμαξιού θα σας απασχολήσει. Αν έχετε χρόνο, οριοθετείστε κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι μια ημέρα που θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη και θα ζητήσετε με την λογική σας να λύσετε κάποια προβλήματα που σας έχουν κάνει και ζορίζεστε. Είναι αναγκαίο να πατήσετε στα πόδια σας για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας. Παρόλο που έχετε ένα είδος προσωπικής απαίτησης για ελευθερία μερικοί που είστε μόνοι θα προσπαθήσετε να φτιάξετε την ζωή σας και να καταλήξετε ακόμα και σε μια συμβίωση ή σε γάμο. Τα οικονομικά σας προβλήματα με μια κίνηση συγκεκριμένη μπορεί να λυθούν πιο εύκολα.
ΛΕΩΝ
Κάνετε κάποια θελήματα εξυπηρέτησης σε άλλα άτομα. Αυτό κάπως σας ανακουφίζει και κυρίως αν αφορά ένα πρόσωπο από την οικογένειά σας. Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε μια έστω και μικρή οργάνωση στα οικονομικά σας. Η λογική χρειάζεται για να κατεβάσετε τον πήχη τόσο χαμηλά ώστε να κερδίσετε το στοίχημα. Γενικά αυτό το καλοκαίρι ήταν αρκετά δύσκολο για σας. Γιατί έχετε ευαισθησίες και συναισθηματικές ανάγκες που ίσως δεν καλύπτονται. Από την άλλη ο Ιχθύς μπορεί να σας αναμίξει σε ένα οικονομικό θέμα ή μια συνεργασία. Χρειάζεται όμως να είστε πολύ ξεκάθαροι για να βγάλετε το σωστό συμπέρασμα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα είναι η ημέρα σας, αφού θα δείξετε με πιο εύκολο τρόπο τα προσωπικά σας θέλω και το κυριότερο θα παρουσιάσετε δείγματα αυτονομίας. Η σχέση μ” έναν Καρκίνο θα πάρει άλλη τροπή και οτιδήποτε σας ενοχλεί θα το πείτε έξω από τα δόντια, επειδή νιώθετε ότι αρκετές φορές καταπατάει τα δικά σας όρια. Τα έντονα συναισθήματα που νιώθετε με την οικογένεια σας θα αλλάξουν κάπως τη μεταξύ σας σχέση και θα σας φέρουν πιο κοντά. Βέβαια υπάρχουν κάποια θέματα που «σκάνε» αιφνίδια και ίσως να μη σας δίνουν την ευκαιρία να προλάβετε μια κατάσταση. Αλλά δεν πειράζει, αυτό είναι τελικά για το καλό σας.
ΖΥΓΟΣ
Είστε πολύ προσεκτικοί σε κάποιες αποφάσεις και μάλιστα μερικοί αναμασάτε συνέχεια τα λόγια κάποιων ατόμων που μπορεί να σας έχουν ενοχλήσει. Η ιδιαιτερότητα της μέρας είναι ότι εσείς θα πάρετε κάποιες αποφάσεις χωρίς να επηρεάζεστε από τρίτους, επειδή νιώθετε την ανάγκη να αποσυρθείτε. Η σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ βρίσκετε υπό εξέλιξη και θα πρέπει να κάνετε κινήσεις εσείς, με δική σας πρωτοβουλία, παρόλο που θα σας φαίνεται πολύ δύσκολο και μερικές φορές επώδυνο. Ίσως γίνονται κάποια ξεκαθαρίσματα τα οποία σας πιέζουν συναισθηματικά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε την δυνατότητα να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους και να γίνετε αρκετά πρακτικοί σε κάποια θέματα που είναι πέρα για πέρα του χεριού σας. Οτιδήποτε σας στεναχωρεί λόγω της μεγάλης ευαισθησίας σας θα δείτε ότι μπορεί να το διυλίσετε και να το βάλετε στην άκρη, αρκεί να έχετε διάκριση και θετικότητα. Το θέμα ενός σπιτιού που ίσως να σχετίζεται με το εξωτερικό, μπορεί να λυθεί άμεσα, χωρίς τελικά να χρειαστεί να μετακινηθείτε. Η κρίση μοναχικότητας, που πιθανό να σας έχει πιάσει και περνάτε τους φίλους σας από κόσκινο, θα συνεχιστεί, μέχρι να απομείνουν οι πιο ποιοτικοί.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Επενδύετε σε κάτι καλό, για αυτό ίσως χρειαστεί να γίνετε περισσότερο λογικοί και πρακτικοί. Η κοινωνική σας εικόνα μπορεί να έχει το ρόλο της προσφοράς αλλά και ενός ψυχικού καθαρισμού. Για να νιώσετε καλύτερα οφείλετε να χαμηλώσετε αρκετά τον πήχη αυτό τον καιρό και να δεχτείτε τη ροή των γεγονότων. Αυτό θα σας φέρει σε επαφή με το ρεαλιστικό κομμάτι της ζωής και θα σας βοηθήσει σε ένα νέο σχεδιασμό που δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξετε και να είστε πιο πολύ ο εαυτός σας. Μπορεί, άλλωστε, στην προκειμένη φάση, να μην χρειάζεται η καταπίεση που μερικές φορές υποβάλετε τον εαυτό σας από την καλή σας την καρδιά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πατάτε σε στέρεο έδαφος και είναι μια στιγμή πολύ καλή για σας, αφού τα πράγματα θα ρέουν με τη δική σας βούληση. Είναι σημαντική η ανιδιοτέλεια που θα δείξετε αυτές τις ημέρες, γιατί χωρίς να το καταλάβετε μπορεί να κριθείτε ακόμα και στη δουλειά σας. Η ποιότητα που αναζητάτε μερικές φορές στα άτομα ίσως να είναι ουτοπική και να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για ψύλλου πήδημα. Η σχέση με Λιοντάρι θα μπει σε άλλη φάση, αρκεί να εκφράσετε και τα δικά σας θέλω και κάπου να βρείτε μια μέση λύση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συνεχίζεται η προσφορά υπηρεσίας επί πρακτικών θεμάτων, τα οποία καλείστε να λύσετε άμεσα. Η σχέση με Ζυγό μπορεί να βελτιωθεί γιατί θα βρείτε κάτι κοινό να σας φέρει πιο κοντά. Η διαδρομή σας πάντως είναι πολύ δυναμική αυτή την περίοδο, αλλά χρειάζεται να μην παραδίνετε τη δύναμή σας στους άλλους και κυρίως σε ένα άτομο που βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής σας. Ο Παρθένος σας προβληματίζει, αλλά τουλάχιστον για σήμερα θα βρείτε ένα σημείο επαφής για να έρθετε πιο κοντά.
ΙΧΘYΕΣ
Έχετε αναλάβει χρέη διαιτητή ανάμεσα στον… εαυτό σας και σε κάποιον άλλον, προκειμένου να λύσετε θέματα που τελικά σας βάζουν να ζείτε στο «εδώ και τώρα». Εσείς έχετε ανάγκη να ξεφεύγετε που και που και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, πάντα όμως κάποιος μπαίνει στην μέση και σας προσγειώνει. Η εύνοια που έχετε από έναν Παρθένο ίσως σας φέρει και κάποια δουλειά στο προσκήνιο, όπου σίγουρα θα κερδίσετε έδαφος ξαφνικά και χωρίς να το περιμένετε. Όσο και να μην το αναγνωρίζετε έχετε εύνοια αυτή την περίοδο, είτε μικρή είτε μεγάλη. Για αυτό εστιαστείτε αποκλειστικά στην καλή ενέργεια.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: