ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Φήμη που σοκάρει για τη συνέχεια του "Κaradayi"

Σοκάρει η φήμη που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, αφορώντας το μέλλον της σειράς "Κaradayı''. Μετά τη σύλληψη του Κενάν Ιμιρζαλίογλου, πρωταγωνιστή της σειράς, άρχισαν οι φήμες πως...
αν προφυλακιζόταν, η εταιρεία παραγωγής θα έψαχνε τον αντικαταστάτη του στη σειρά. Στο twitter φημολογούνταν πως ο 40χρονος ηθοποιός θα καταδικαζόταν σε 4 χρόνια και 7 μήνες φυλάκισης, ενώ κάποιοι έκαναν χιούμορ λέγοντας: "Βρε παιδιά, είναι όλο κόλπο. Ο Κενάν θα μπει στη φυλακή για να βγάλει τον Ναζίφ Καρά", σύμφωνα με την υπόθεση της σειράς.

Η φήμη, λοιπόν, ήθελε τον "Μαχίρ Καρά" να μπει στη φυλακή, νααποδράσει, και έπειτα να αλλάξει το πρόσωπο και το όνομα του (θυμίζει λίγο "EZEL") και να προσπαθήσει να βρει πιο εύκολα το δολοφόνο του Εισαγγελέα. Ο ηθοποιός που θα υποδυόταν τον άλλον... Μαχίρ Καρά, θα ήταν ο Μουράτ Ουναλμίς.

Αφού, όμως, ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου ελευθερώθηκε τα γυρίσματα συνεχίζουν με κανονικούς ρυθμούς μετά τις 15 Αυγούστου, ενώ τα πρώτα τρέιλερ της σειράς θα προβληθούν στα τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου, μαζί με τη συμμετοχή της Μεριέμ Ουζερλί.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: