ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Σοκ στη Μύκονο: Βίαζαν αλλοδαπή και την υποχρέωναν να επαιτεί!

Απίστευτα  βασανιστήρια έζησε επί οκτώ  ημέρες στη Μύκονο αλλά και στην Τήνο μια 42χρονη Πολωνέζα, στα  χέρια ενός...
Τούρκου και μιας  Μαροκινής που την κρατούσαν  φυλακισμένη και την εξανάγκαζαν  να ζητιανεύει με ξύλο και  απειλές, ενώ ο άνδρας τη  βίαζε καθημερινά!
Η  άτυχη γυναίκα βρέθηκε χωρίς  ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς ο 30χρονος Τούρκος και η 50χρονη συνεργός του της τα είχαν πάρει και την κρατούσαν κλειδωμένη στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμεναν. Από τις 25 ως τις 31 Ιουλίου βρίσκονταν στη Μύκονο, όπου την υποχρέωναν να ζητιανεύει υπό το άγρυπνο βλέμμα τους και της άρπαζαν όσα χρήματα συγκέντρωνε. Το ίδιο έκαναν και στην Τήνο, όπου ταξίδεψαν αμέσως μετά… Όσο η 42χρονη δεν επαιτούσε, ο 30χρονος την υποχρέωνε σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της, με την βοήθεια της Μαροκινής συνεργού του που την κρατούσε ακίνητη!
Τα μαρτύρια που βίωνε η  42χρονη Πολωνέζα πήραν τέλος όταν κατάφερε να ξεφύγει από την επιτήρησή τους και κατέφυγε σε αστυνομικούς του τμήματος Τήνου στους οποίους διηγήθηκε όσα της έκαναν. Οι δυο αλλοδαποί που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, παράνομη κατακράτηση και βιασμό σε βαθμό κακουργήματος με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

protothema.gr ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: