ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Γ' Εθνική ... με μια ματιά ...

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Θετικά είναι τα μηνύματα για την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας, με τη νέα διοίκηση να έχει ήδη επαφή με τον προπονητή, Σωτήρη Μαυροδήμο, που ουσιαστικά...
ανανέωσε. 

Μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσουν όλα θετικά για τους πράσινους, ώστε να ξεκινήσει έστω και αργά ο αγωνιστικός σχεδιασμός του νέου Πυρσού.

Το Σάββατο 10 Αυγούστου και ώρα 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ομάδας του Πυρσού για την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης.


ΚΑΣΤΟΡΑΣ: Στην απόκτηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού, Βασίλη Μηλιάτη, που έπαιζε σε Ερασιτέχνες Άρη, Καστοριά και Δόξα Κορησσού, προχώρησε η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη. Με τον Κάστορα προπονείται και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Στασινόπουλος (αδερφός του Χρήστου, που πήγε Μακεδονικό), με θητεία σε Καστοριά και Κ20 Βέροιας και αναμένεται να αποκτηθεί. Παράλληλα, η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας θα αποκτήσει ακόμα έναν γκολκίπερ, που ενδέχεται να είναι ξένος.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Νέο δυνατό φιλικό παιχνίδι της Καστοριάς με την Καλλιθέα, σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013 και ώρα 19.00 στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς. Η διοίκηση των "γουναράδων" θα τιμήσει τους Κριστόφ Βαζέχα, Λουκά Καραδήμο και Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ενώ θα απονείμει τιμητική πλακέτα και στην οικογένεια του αδικοχαμένου προέδρου Νίκου Σαλευρή, για την μεγάλη προσφορά του τελευταίου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η είσοδος είναι πέντε (€5,00) ευρώ. Για τερματοφύλακα ψάχνει η Καστοριά και ο Γιάννης Βιερός "χτενίζει" ήδη, την αγορά της γείτονας χώρας, Αλβανίας.

ΝΑΟΥΣΑ: Στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσουν από εργομετρικά τεστ βρέθηκαν οι παίκτες των κυανόλευκων, υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου Γιώργου Ζιώγα. Παράλληλα στα ήδη προγραμματισμένα φιλικά της ομάδος της Ημαθίας (Σάββατο με Αγροτικό Αστέρα, Κυριακή με Κ17 Βέροιας), ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα τεστ, την Τρίτη με τον Ηρακλή Ψαχνών. Στα μεταγραφικά, στη Νάουσα συνεχίζουν τις αναζητήσεις για στόπερ και επιθετικό, ενώ ματιές πέφτουν και στην αγορά του εξωτερικού.
 

ΛΕΥΚAΔΙΑ: Απέκτησαν Έξαρχο
Στα Λευκάδια θα αγωνίζεται και πάλι ο Κώστας Έξαρχος, με τον έμπειρο επιθετικό να συμφωνεί με τη διοίκηση για να επιστρέψει έπειτα από έναν χρόνο.
Ο 29χρονος φορ πέρυσι αγωνίστηκε στον Αιγινιακό, ενώ βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Ωστόσο αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση των Λευκαδίων. Πέρυσι στην ομάδα της Πιερίας είχε 20 συμμετοχές και πέντε γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Άρη και τον ΑΣ Πατρίδας.

matiesstasport

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: