ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Σκότωσε φίλο του επειδή δεν του έδωσε τα... ρέστα του!!!

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής βρέθηκε ένας άνδρας από το Σικάγο, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία...ενός φίλου του και τον τραυματισμό ενός δεύτερου άνδρα μετά από καυγά που είχε μαζί τους σχετικά με χρήματα.
Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής, ο 31χρονοςΓκουμάρο Τόρες είχε πάει για μπύρες με δύο συναδέλφους του. Λίγο πριν φύγουν από το μπαρ, ο Τόρες έδωσε στον έναν από τους δύο φίλους του το χρηματικό μερίδιο που του αναλογούσε, για να πάει να πληρώσει. Ο 31χρονος, ωστόσο, βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο φίλος του δεν του έδωσε τα ρέστα του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καυγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Μετά τον καυγά, ο Τόρες αποχώρησε και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του, το οποίο βρισκόταν λίγα τετράγωνα πιο κάτω. Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, επέστρεψε στο μπαρ, κρατώντας έναν ημιαυτόματο περίστροφο και δήλωσε για μία ακόμα φορά στους φίλους του την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν του έδωσαν τα ρέστα του.

Οι δύο άνδρες ξέσπασαν σε γέλια και ο 31χρονος, χωρίς να χάσει χρόνο, πυροβόλησε τον 35χρονο Χοσέ Ντε λα Φουέντε στην περιοχή της κοιλιάς και τον δεύτερο άνδρα, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, στο χέρι, την κοιλιά, το πόδι και τον δεξιό γοφό.

Ο 35χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ το δεύτερο θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Τόρες κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού και για απόπειρα φόνου πρώτου βαθμού και κρατείται στη φυλακή χωρίς αναστολή μέχρι την προγραμματισμένη εμφάνισή του στο δικαστήριο.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: