ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Αυτοκτόνησε επικελευστής πάνω σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού

Πάνω στο Ναρκοθηρευτικό ΚΑΛΛΙΣΤΩ του Πολεμικού Ναυτικού, στο οποίο υπηρετούσε, αφησε την τελευταία του πνοή ο...34χρονος επικελευστής Β.Π.
Ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, αλλά για το περιστατικό διεξάγονται ήδη έρευνες.

Ειδικότερα, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε, ότι το απόγευμα της Δευτέρας ο Β.Π. βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε χώρο του Ναρκοθηρετικού ΚΑΛΛΙΣΤΩ στο οποίο υπηρετούσε.
Ο άνδρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, μεταφέρθηκε άμεσα στο ΝΝΑ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα 45άρι μέσα στο πλοίο που υπηρετούσε στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας.
Ο 34χρονος επικελευστής ήταν πατέρας ενός παιδιού και ένας "άριστος υπαξιωματικός" όπως έλεγαν όσοι έσπευσαν να δουν τον προσωπικό του φάκελο, αμέσως μόλις έγινε γνωστή μέσα στο Ναύσταθμο η τραγική είδηση.

Όπως σχολιάζει το onalert, η αυτοκτονία του επικελευστή επαναφέρει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα - πριν μερικούς μήνες είχε αυτοκτονήσει ένας υπολοχαγός στη Χαλκίδα - το θέμα της ψυχολογίας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων η οποία, εκτός από τα προσωπικά προβλήματα που κάθε άνθρωπος κουβαλά στην καθημερινότητά του, έχει επιβαρυνθεί σημαντικά από το βάρος των οικονομικών προβλημάτων που άλλαξαν ριζικά και προς το χειρότερο τη ζωή τους.

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: