ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Έλληνας ζεν πρεμιέ: Γυμνισμός με τον σύντροφο του στη Σκιάθο!!!

Η Σκιάθος φέτος γέμισε από celebrities. Τους περισσότερους, αν όχι όλους τους απολαύσαμε στη θάλασσα και στις βραδινές τους εξόδους στα μπαράκια του νησιού. Όμως υπήρχε και κάποιος, πολύ γνωστός ηθοποιός και πολύ αγαπητός στις... γυναίκες που προτίμησε να μην εμφανιστεί δημόσια.

Ο λόγος για έναν πολύ γνωστό έλληνα ζεν πρεμιέ ηθοποιό που μπορεί να κρυβόταν απο τους παπαράτσι όμως όχι και από τα μάτια του απλού κόσμου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έδειξε μάλιστα πως δεν τον ενδιέφεραν καθόλου τα αδιάκριτα βλέμματα. Που τον πέτυχαν; Στην παραλία της Σκιάθου όπου κάνουν γυμνισμό. Φυσικά ήταν ολόγυμνος! Όμως το θέμα δεν είναι εκεί καθώς πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν γυμνισμό ή έχουν κάνει έστω για μια φορά στη ζωή τους.

Ο γοητευτικός ζεν πρεμιέ ηθοποιός που συμμετείχε και σε talent show κάνοντας τις τηλεθεάτριες να τον ερωτευτούν, είχε μαζί του και τον σύντροφο του! Ακριβώς, ΤΟΝ σύντροφο του.

Ο ζεν πρεμιέ, ο άντρας που έγινε γνωστός μέσα από σειρά που έκανε τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινο, προτιμάει τους άντρες. Δικαίωμα του βέβαια, αλλωστε εκεί, στη παραλία των γυμνιστών, έδειχνε να απολαμβάνει τις διακοπές του χωρίς άγχος για το τι θα πουν οι γύρω. Είχε το αγόρι του να του κρατάει το χέρι, να του βάζει αντηλιακό και να το απολαμβάνει. Κρίμα βέβαια για τις γυναίκες που στο πέρασμά του καρδιοχτυπούν.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: