ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ! Ποιος ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του;;;

Στα γυμναστήρια είδε ανθρώπους να δοκιμάζουν ναρκωτικά: " Δυστυχώς, τα τελευταία δύο χρόνια το "φάρμακο" έχει γίνει πολύ της μόδας. Αυτά μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στο αίμα, το συκώτι, τα νεφρά, στην καρδιά. Το κακό είναι ότι... ο κόσμος δεν ενημερώνεται". Και τονίζει στο περιοδικό Εγώ, ο ράπερ ότι δεν έχει δοκιμάσει ποτέ.

Υπήρξε αρρωστοφοβικός και θανατοφοβικός. Πώς ξεκίνησαν αυτές οι δυο φοβίες του;"Στα 19 μου, ένα ωραίο πρωί Κυριακής, ήρθε το πρώτο κρούσμα με μια κρίση πανικού. Έφτασα στο σημείο να καλέσω ασθενοφόρο και να εισαχθώ στο νοσοκομείο. Η διάγνωση ήταν "σπασμοί του μυοκαρδίου". Φοβήθηκα πολύ για την καρδιά μου. Έπειτα από μια εβδομάδα με ξαναχτύπησε και από τότε έγινε μόνιμο. Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να θεραπεύσω τις κρίσεις πανικού. Πίστευα ότι θα τα βγάλω πέρα μόνος μου. Αργότερα ήρθαν οι καταθλίψεις και όλα τα ψυχοσωματικά. Μετά από 8 χρόνια ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγή", είπε.Επισκέφτηκε ψυχοθεραπευτή αλλά δεν βοηθήθηκε αφού δεν μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά για όσα τον απασχολούσαν:

"Πήγα σε ψυχοθεραπευτή αλλά επειδή δεν ήμουν πολύ του μπλα-μπλα ένιωθα ότι δεν μου προσέφερε κάτι. Εγώ έφταιγα βέβαια δεν το δούλεψα αρκετά μέσα μου. Η κατάσταση βελτιώθηκε με τη φαρμακευτική αγωγή. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, ξεπέρασα τις κρίσεις πανικού. Αν τότε το πρόβλημα ήταν στο 100%, σήμερα είναι πια στο 15%", ανέφερε.Δε δίστασε να παραδεχτεί ότι εκείνη την περίοδο είχε σκεφτεί να βάλει τέρμα στη ζωή του.

"Ναι, σκέφτηκα να δώσω τέρμα στη ζωή μου. Ο λόγος που δεν το έκανα είναι γιατί τρόμαζα και μόνο που το σκεφτόμουν. Είχα φτάσει το σημείο να ξυπνάω μετά από 12 ώρες ύπνου και να μην μπορώ να κουνήσω ούτε το μικρό μου δάχτυλο".Στο πλευρό του, στάθηκε η κοπέλα του με την οποία είναι μέχρι σήμερα. Όσο για το ενδεχόμενο γάμου; Ο ίδιος αποκάλυψε "το έχουμε σκεφτεί. Επειδή το 2013 είναι γρουσούζικο είπαμε να το αφήσουμε προς το παρόν. Αν και έχουμε μεγάλη πορεία ακόμη για να βγούμε από το "λάκκο" που μας έχουν βάλει, ελπίζω το 2014 να είναι καλύτερο".

gossip-tv.gr
athensmagazine.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: