ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ποιος πρώην βουλευτής γίνεται πρόεδρος ομάδας; [φωτο]

Ποιος πρώην βουλευτής αποφάσισε να εγκαταλείψει τον πολιτικό στίβο και ν’αναλάβει πρόεδρος γνωστής ποδοσφαιρικής ομάδας;
​Από τα έδρανα της πολιτικής «μετακομίζει» στα… γήπεδα του ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον... πρώην βουλευτή της ΝΔ, Σταύρο Δαϊλάκη, ο οποίος πλέον θα είναι ο νέος πρόεδρος της Δόξας Δράμας. 
Το Πρωτοδικείο Δράμας ήταν αυτό που όρισε την προσωρινή διοίκηση, η οποία αργότερα συνεδρίασε στα γραφεία της ΠΑΕ. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο κ. Δαϊλάκης θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο για τουλάχιστον τέσσερις μήνες.
Στο πλευρό του πρώην βουλευτή στο ΔΣ της ομάδας θα είναι επίσης οι: Δημήτριος Αλεξιάδης του Ιωάννη, Γεώργιος Γκαζάνης του Σταύρου, Γεώργιος Παντελίδης του Χαραλάμπους, Κωσταντίνος Παπαλάμπρου του Παναγιώτη, Δημήτριος Περσίδης του Ιωάννη, Χαράλαμπος Τοματσίδης του Γεωργίου, Πέτρος Τσακαλίδης του Ευαγγέλου, Γρηγόρης Τσεπίδης του Ιωάννη.Το σίγουρο είναι ότι θα ξενοιάσει ο πρώην βουλευτής.

Όπως και να το κάνουμε είναι πιο ευχάριστο να μιλάς για παίκτες, γκολ, βαθμολογίες και στοιχήματα, από το να… ψηφίζεις μέτρα και μνημόνια.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: