ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Εξαρθρώθηκε «θηλυκή συμμορία» στην Κέρκυρα

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κέρκυρας οδηγήθηκαν στην εξάρθρωση μιας «θηλυκής συμμορίας», εξιχνιάζοντας την κλοπή που...είχε διαπραχθεί σε σούπερ μάρκετ στα Γουβιά.
Όπως έγινε γνωστό,... οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν δύο από τις τρεις τσιγγάνες οι οποίες, με τη μέθοδο της απασχόλησης, άδειασαν την ταμειακή μηχανή του σούπερ μάρκετ, αρπάζοντας 300 ευρώ.

Οι διωκτικές αρχές σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των δύο γυναικών, ηλικίας 32 ετών και 33 ετών, για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία, η οποία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Η δικογραφία αφορά και μια τρίτη συνεργό των δύο γυναικών, η οποία παραμένει άγνωστη για τις αρχές, που συνεχίζουν τις έρευνες τόσο για την αναγνώρισή της, όσο και για να διαπιστώσουν αν τα μέλη της «θηλυκής συμμορίας» εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

από directNEWS.gr


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

















Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:

http://www.facebook.com/vatolakkiotis



Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email:
kostasdigos@yahoo.gr



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: