ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Κοζάνη: Πατέρας και γιος διακινούσαν λαθραία τσιγάρα [φωτο]

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας Κοζάνης έπεσε ένας 55χρονος που εισήγαγε λαθραία τσιγάρα από τα Σκόπια...για να τα διακινήσει στην ελληνική αγορά.
Την ίδια δουλειά αποδείχθηκε ότι έκανε και ο 23χρονος γιος του, που διέθετε προς πώληση λαθραία τσιγάρα στο κατάστημά του.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο στο Δρέπανο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος και βρήκαν στο εσωτερικό 118 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ενδεικτική ταινία ασφαλείας.
Ο 55χρονος ομολόγησε ότι τα είχε αγοράσει από τη γειτονική χώρα για να τα πουλήσει στην Ελλάδα και στο σπίτι του στη Νεάπολη Κοζάνης βρέθηκαν άλλα 163 λαθραία πακέτα τσιγάρων που και αυτά κατασχέθηκαν.

Ακολούθησε έρευνα στο κατάστημα ιδιοκτησίας του 23χρονου γιου του όπου, εκτός από άλλα 105 πακέτα τσιγάρων, κατασχέθηκαν ακόμη τα εξής:
386 πακέτα τσιγάρων
8 συσκευασίες χαρτάκια τσιγάρων
10 συσκευασίες φίλτρα
δύο τετράδια με ιδιόχειρες σημειώσεις που αφορούν πωλήσεις και συναλλαγές τσιγάρων
ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ
το χρηματικό ποσό των 14310 δηναρίων
το χρηματικό ποσό των 10 λεκ
το χρηματικό ποσό των 40 δολαρίων Η.Π.Α. και
το χρηματικό ποσό 2430 ευρώ

Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης για παράβαση της νομοθεσίας περί πώλησης τσιγάρων καθώς και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, ενώ το λαθραίο εμπόρευμα εστάλη στο αρμόδιο τελωνείο για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: