ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Νεκρός βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής

Πένθος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και για την Καλλιθέα. 
Ο επί χρόνια μεγαλομέτοχος της ομάδας, Νίκος Σαλευρής βρέθηκε νεκρός στην παραλία του... Αλίμου το πρωί της Παρασκευής και ενώ αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο ο άτυχος επιχειρηματίας φέρεται να πνίγηκε αφού πρώτα είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο την ώρα που κολυμπούσε.

Ο Νίκος Σαλευρής δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από το βράδυ της Πέμπτης και η οικογένειά του τον αναζήτησε στην παραλία του Αλίμου. Εκεί βρήκαν μόνο τα προσωπικά αντικείμενά του και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Αυτές άρχισαν να τον αναζητούν χωρίς αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά τις 10:00, δύτες του Λιμενικού βρήκαν τη σωρό του άτυχου επιχειρηματία και ιδιοκτήτη των ομώνυμων φροντιστηρίων, στο βυθό της θάλασσας.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο Νίκος Σαλευρής ήταν μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας τα τελευταία 25 χρόνια και υπό την προεδρία του ο σύλλογος έφθασε να αγωνίζεται μέχρι και στην μεγάλη κατηγορία.

Newsroom ΔΟΛ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: