ΣΙΝΕ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Γ.Σ.Γ.- Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών! Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Γρεβενών! Δείτε ένα βιντεάκι!!

Είναι γνωστό, σε όσους ασχολούνται πραγματικά με τον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών, ότι ένα από τα πρώτα θέματα που απασχόλησαν τον πρόεδρο και την διοίκηση του συλλόγου είναι οι υποδομές, που θα χρησιμοποιούσαμε για να πετύχουμε τα όνειρα και τα σχέδια μας για τον σύλλογο.
Ένα από τα ''αγκάθια'' στην προσπάθεια μας ήταν (και παραμένει) η κακή κατάσταση του...

αγωνιστικού χώρου του στίβου και η ανυπαρξία βοηθητικών χώρων και αποδυτηρίων, στο ΔΑΚ Γρεβενών.
Επικεντρώσαμε λοιπόν τις προσπάθειες μας, στο μέτρο που η θέση του συλλόγου το επιτρέπει, σε παρεμβάσεις, πιέσεις και βοήθεια όπου χρειαζόταν, για να καταφέρουμε σήμερα να λέμε ότι δεν έχουμε απλά διαβεβαιώσεις αλλά την ίδια την υπογραφή σύμβασης του έργου που τόσο μεγάλη πνοή θα είναι για τον σύλλογο μας αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία των Γρεβενών.
Θεωρούμε λοιπόν ότι ένα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια βάλαμε και εμείς και είναι τεράστια η ευχαρίστηση μας όταν βλέπουμε ότι η μεθοδικότητα και η επιμονή μας (σε σημείο κάποιες φορές να γινόμαστε κουραστικοί) έπιασε τόπο.
Η δουλειά που γίνεται στο σύλλογο, ιδιαίτερα αυτά τα δύσκολα χρόνια έιναι διαρκής και άοκνη και τα αποτελέσματα της έχουν αρχίσει να φένονται.
Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες των Γρεβενών , τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου που μας αγκαλίαζουν να βάλουμε τα δυνατά μας για να στηρίξουμε την νεολαία των Γρεβενών, να στηρίξουμε την κοινωνία μας γενικότερα και να αναλογιστούμε όχι μόνο τι μπορούμε να πάρουμε από αυτή αλλά τι μπορούμε εμείς να δώσουμε.
Η υπαρξή μας βασίζεται στον εθελοντισμό και στην βοήθεια των φίλων της ομάδας οικονομική και πρακτική και δεν έχουμε καμία διάθεση να εμπλακούμε σε αντιπαραθέσεις κομματικοαυτοδιοικητικου ή άλλου χαρακτήρα που δεν είναι συμβατές με τα ιδεώδη που υπηρετούμε.
Στόχος μας και χαρά μας είναι να βλέπουμε τα παιδιά μας να προοδεύουν σε αθλητικό αλλά και προσωπικό επίπεδο, να τα βοηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση και σας καλούμε όλους να συνεισφέρεται σε αυτό.


Δείτε ένα βιντεάκι από τον αγωνιστικό χώρο...εδώ και την προετοιμασία αθλήτριας του στίβου!!! 
facebook.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: