ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ" (ΜΙΧΑΛΗΤΣΟΣ – ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ)

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές και καταξιωμένοι τεχνικοί, Γιάννης Μιχαλήτσος και Γιώργος Σεμερτζίδης, συνεχίζουν να υπηρετούν πιστά το ποδόσφαιρο, ιδρύοντας τους "Μπαλαδόρους", τη νέα Σχολή...
Ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης.

Σκοπός και στόχος του εγχειρήματος είναι η ομαλή εξέλιξη των νεαρών αθλητών, από μία ισχυρή σχολή ποδοσφαίρου σε τμήματα επαγγελματικών συλλόγων.
Άλλωστε, οι δυο προπονητές έχουν αφήσει τα διαπιστευτήριά τους στο παρελθόν, αναδεικνύοντας ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και προωθώντας τους από τα τμήματα υποδομής σε επαγγελματικούς συλλόγους αλλά και στην Εθνική ομάδα.

Την ευθύνη της εκγύμνασης και εκμάθησης του ποδοσφαίρου, καθώς και τη σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητών, έχουν αναλάβει αποκλειστικά οι ιδρυτές της Σχολής, Γιάννης Μιχαλήτσος και Γιώργος Σεμερτζίδης, κάτοχοι του ανώτατου πτυχίου UEFApro.
Το τεχνικό επιτελείο της νεοσύστατης Σχολής Ποδοσφαίρου θα πλαισιώσουν έμπειροι προπονητές οι όποιοι και θα ανακοινωθούν.
Προγράμματα ατομικής βελτίωσης
Από τις 12 Αυγούστου ένα πρωτοποριακό και άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα που στοχεύει στην ατομική βελτίωση των νεαρών, αλλά και επαγγελματιών ποδοσφαιριστών με υψηλές φιλοδοξίες και διάθεση να διορθώσουν τις όποιες ατέλειές τους, θα αρχίσει στα γήπεδα FFF Θέρμης. Την εκπόνηση του προγράμματος (personal training) θα αναλάβουν οι Γιάννης Μιχαλήτσος και Γιώργος Σεμερτζίδης.
Κόστος εγγραφής στην Σχολή Ποδοσφαίρου

Οι "Μπαλαδόροι" υπολογίζοντας τα νέα οικονομικά δεδομένα και σεβόμενοι τις οικογένειες των αθλητών, ενημερώνουν πως οι συνδρομές για τη σεζόν 2013-14 έχουν οριστεί σε χαμηλά επίπεδα, ενώ θα υπάρξουν και εκπτώσεις σε αδέρφια που θα εγγραφούν μαζί.
Ο ρουχισμός θα είναι πλήρης και σε προνομιακή τιμή για τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας.
Συγκεκριμένα:
Για τους γεννηθέντες από 1997-2006: 300 € ετησίως (δεν περιλαμβάνεται ο ρουχισμός)
Για τους γεννηθέντες από 2006-2008: 200 € ετησίως (δεν περιλαμβάνεται ο ρουχισμός)

Έδρα, Ανατολική Θεσσαλονίκη: Γήπεδα FFF 14 χλµ Θεσσαλονίκης - Περαίας  (στροφή αεροδρομίου )
Πληροφορίες - Εγγραφές: Τηλέφωνα 6974099879 και 6977263245
Η ιστοσελίδα www.baladoroi.gr είναι υπό κατασκευή και σύντομα θα ενημερώνει για όλα τα νέα της Σχολής Ποδοσφαίρου "Μπαλαδόροι"
Υπεύθυνη Δημιουργικού Ακαδημίας: Δώρα Ιωακειμίδου

acadimies.gr 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: