ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Φυσικοί τρόποι για να ξεχάσετε την ψαλίδα

Μάσκες μαλλιών που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας Πολλά έχεις ακούσει για το πώς θα καταφέρεις να ξεφορτωθείς την ψαλίδα με τα διάφορα προϊόντα του εμπορίου αλλά είσαι λίγο επιφυλακτική. 
Καλά...κάνεις! 
Φτιάξε μόνη σου...
τα κατάλληλα εργαλεία με πράγματα που έχεις και θα καταπολεμήσουν την ψαλίδα για μαλλάκια σούπερ λεία και λαμπερά!

Παπάγια και γιαούρτι: πρόκειται για μια τέλεια μάσκα μαλλιών που δεν θα πιστεύεις πόσα τέλεια θα αφήσει τα μαλλιά σου! Όχι μόνο είναι πολύ εύκολο να την φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι αλλά κιόλας κάνει πολύ καλό στα μαλλιά σου. Θα χρειαστείς μια παπάγια από την οποία θα αφαιρέσεις τους σπόρους και θα το χτυπήσεις στο μπλέντερ ώστε να αποκτήσει παχύρευστη μορφή για να μπορέσεις να το απλώσεις . Πρόσθεσε στο μείγμα σου μισό φλυτζάνι γιαούρτι και άπλωσε το στα μαλλιά σου! Σκέπασε το κεφάλι σου με ένα σκουφάκι για να απορροφηθεί καλύτερα και ξέβγαλε, άπλωσε το σαμπουάν σου και είσαι έτοιμη!

Καρύδα μου: μπορεί να τρελαινόσουν στην ιδέα της καρύδας έτσι κι αλλιώς γιατί το καλοκαίρι θέλει την καρύδα του, αλλά τώρα και τα μαλλιά σου την έχουν ανάγκη! Το έλαιο της καρύδας σε βοηθάει να απαλλαχθείς από την ψαλίδα εύκολα και απλά. Ξέχασε τις πανάκριβες μάσκες του εμπορίου που υπόσχονται να σου χαρίσουν τέλεια, μεταξένια μαλλιά και άπλωσε λίγο έλαιο καρύδας στις άκρες των μαλλιών σου. έτσι θα ενυδατώσεις τις ξηρές σου άκρες και θα δεις τα μαλλιά σου πιο τέλεια από ποτέ!

Στάζεις μέλι: το μέλι είναι ένα άλλο φυσικό συστατικό που μπορεί να σε βοηθήσει να αποχωριστείς την ψαλίδα. Βάλε λίγο μέλι μέσα σε ένα μπουκάλι και κράτησε το στο μπάνιο σου. Χρησιμοποίησε λίγο ζεστό νερό ενώ είσαι στο μπάνιο για να ζεστάνεις λίγο το μέλι σου και άπλωσε το στα μαλλιά σου. Άφησε το για λίγα λεπτάκια και μόλις το ξεβγάλεις θα δεις τα μαλλιά σου πολύ μαλακά και η ψαλίδα θα έχει μειωθεί.

Jojoba πόσο σ’αγαπώ: μπορεί να νόμιζες πως το έλαιο jojoba είναι καλό μόνο για το δέρμα σου όμως τώρα και τα μαλλιά σου το λατρεύουν! Πάρε το έλαιο jojoba και άπλωσε το στις άκρες των μαλλιών σου. Άφησε το να δράσει για 20 λεπτά περίπου ή ακόμη και ολόκληρο το βράδυ αν είναι πολύ έντονη η ψαλίδα και μετά αφού λουστείς θα δεις πόσο λεία θα είναι τα μαλλιά σου χωρίς κόμπους και ψαλίδα!

miss24gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: