ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Έθαψαν σε νεκροταφείο, σκύλο ζωντανό!!!

Δε χωράει ανθρώπου νους τη διαστροφή κάποιων που δε δίστασαν να "ξεφορτωθούν" το σκυλάκι τους, θάβοντάς το ζωντανό, και μάλιστα σε νεκροταφείο!

Χθες το πρωί, στο νεκροταφείο του... Αγίου Κωνσταντίνου, στο Ηράκλειο, κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη κηδεία, οι παρόντες διαπίστωσαν ότι το γαύγισμα που ακουγόταν, προερχόταν ... μέσα από ένα τάφο!

Επικράτησε αναταραχή, ενώ ειδοποιήθηκε η διεύθυνση και με τη βοήθεια του νεωκόρου και υπαλλήλων του κοιμητηρίου άνοιξαν τις πλάκες του τάφου, από όπου έβγαλαν ένα ζωντανό σκυλάκι, το οποίο κάποια διεστραμμένα μυαλά σκέφτηκαν να θάψουν ζωντανό...

Σοκαρισμένος από το συμβάν δήλωσε ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για τα δημοτικά νεκροταφεία, Δημήτρης Αγαπάκης, ο οποίος πληροφορήθηκε το περιστατικό.
Όπως είπε, άμεσα, θα διατάξει έρευνα για να διαπιστωθεί το τί ακριβώς έχει συμβεί, ενώ παράλληλα θα ζητήσει από το προσωπικό των κοιμητηρίων - τόσο του παλιού όσο και του νέου - να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι, ώστε να μην επιτρέπεται στον καθένα να "αλωνίζει" στους χώρους του νεκροταφείου.

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: