ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Πατρινή πέταξε τα ρούχα του συντρόφου της όταν έμαθε ότι...

Σε απίστευτο πολύωρο καψόνι υπέβαλε γνωστή 35χρονη ξανθή πατρινή τον επί χρόνια σύντροφο της με τον οποίο συζούσε αλλά πληροφορήθηκε τις εκτός κοινής στέγης ερωτικές του δραστηριότητες αφού είχε γίνει κάτι παραπάνω από...
"τάρανδος".

Η ξανθιά μόλις έμαθε για τα κατορθώματα του καλού της , φρόντισε να του αφαιρέσει τα κλειδιά εισόδου στο σπίτι όπου ζούσαν και τηλεφωνικά τον ενημέρωσε - αρχικά - πως δεν του επιτρέπει να ξανά πατήσει εκεί.

Η συνέχεια ήταν πιο κουραστική και ταπεινωτική για τον ερωτιάρη φίλο της, καθώς επί ημέρες δεν είχε ρούχο να αλλάξει, με αποτέλεσμα να την εκλιπαρεί να του παραδώσει τουλάχιστον την τα βασικά της ...γκαρνταρόμπας του.

Το πολυπόθητο ναι από την θυμωμένη πρώην σύντροφο, ήρθε μετά από κάποια εικοσιτετράωρα, αλλά περιλάμβανε και αρκετό μυστήριο, αφού τον ειδοποίησε πως για το από πού θα πάρει τα ρούχα του θα τον ενημερώνει τηλεφωνικά.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr μετά από αρκετές ώρες αναμονής, το τηλέφωνο του ερωτύλου πρώην συντρόφου κτύπησε και η γνωστή πατρινή τον ενημέρωσε πως τα παντελόνια του βρίσκονται μέσα σε σακούλα σε περιοχή της Οβρυάς, με την προσθήκη, πως για να μην μπερδευτεί, αυτά είναι στο σημείο όπου πήγαινε ραντεβού με την τάδε!!!

Η βόλτα στην Πάτρα για τον «μπερμπάντη» πατρινό συνεχίστηκε και σε άλλες περιοχές της Αχαϊκής πρωτεύουσας, καθώς για τα πουκάμισα και τις μπλούζες η θυμωμένη σύντροφος επέλεξε συγκεκριμένο σημείο στις Ιτιές για να τα' αφήσει, λέγοντάς του πάντα από το τηλέφωνο που θα πάει και προσθέτοντας, πως για να μην χαθεί είναι στο σημείο που «έβγαζε τα μάτια του» με την τάδε.

Για τα παπούτσια η γνωστή πατρινή επέλεξε να τ' αφήσει κοντά σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ρίου, αφήνοντας με ραβασάκι μέσα με το οποίο του θύμιζε πως εδώ ερχόσουν με ...(εκείνη), ενώ για τα εσώρουχα η επιλογή ήταν η αποστολή τους με κούριερ στο σπίτι της τελευταίας πριν τον χωρισμό τους κατάκτησης, με την τηλεφωνική ενημέρωση να περιλαμβάνει και την προτροπή «να μείνεις εκεί ίσως να 'ναι καλύτερα».

Η αντίδραση της απατημένης συντρόφου δεν άρεσε καθόλου στον επί χρόνια σύμβίο της ο οποίος αφού κατόρθωσε με πολύ κόπο και βόλτες να μαζέψει το ρουχισμό του, την αναζητούσε προκειμένου όπως ο ίδιος έλεγε σε γνωστό στέκι της Πάτρας ,να την περιποιηθεί καταλλήλως.

Μόνο που και γι' αυτό είχε προβλέψει η ξανθιά μεγαλοκοπέλα καθώς επί ημέρες είχε τις πλάτες φίλου της από τον χώρο της πυγμαχίας.

tragiko.net

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: