ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Ετήσιος χορός Αθλητικού Συλλόγου Νέων Παλιουριάς "Η ΔΟΞΑ"

-Χθες βράδυ (14-8-2013) έγινε το πρώτο μέρος του ετήσιου χορού του Αθλητικού Συλλόγου Νέων Παλιουριάς " Η ΔΟΞΑ".

-Ο πρόεδρος της ομάδας, Μπόλλος Ευάγγελος έκανε την έναρξη της εκδήλωσης και στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό οι ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Μάξιμος (υφυπουργός) ο οποίος είναι και ...γαμπρός στην Παλιουριά και ο Δήμαρχος Δεσκάτης Μίγκος Νικόλαος.

-Ο αριθμός των παρευρισκομένων ήταν ικανοποιητικός καιοι απόδημοι παλιουρώτες μας τίμησαν με την παρουσία τους. Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και έχουν κουράγιο για το αποψινό γλέντι με τους τοπικούς καλλιτέχνες.

-Παρατηρώντας τους συγχωριανούς μου, είδα ότι ούτε τα εδέσματα και τα ποτά που όντως ήταν νόστιμα δεν είχαν την τιμητική τους, αλλά αυτό που κυριαρχούσε ήταν η δίψα των παλιουριωτών να βρεθούν και να πουν δυο κουβέντες με παιδικούς φίλους, για τα ευλογημένα εκείνα παιδικά τους χρόνια στο αγαπημένο τους χωριό.

-Έβλεπες συνέχεια μέσα στα φώτα των προβολέων χαμόγελα αγκαλιές, δάκρυα χαράς και στη συνέχεια τα πηγαδάκια που σχηματίζονταν έμπαιναν στο χορό για να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους.-

-Χρόνια Πολλά και του χρόνου με υγεία να είμαστε όλοι εδώ !!!!!!!!

-Ακολουθούν ενδεικτικές εικόνες, με μια απλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή δεν είναι στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κρατάμε το γεγονός και μόλις έχουμε νεώτερες εικόνες ή βίντεο από φίλους θα δημοσιευθούν.




Δείτε περισσότερες φωτό στο opaliouriotis. gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: