ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Τα κέρδη του ΠΑΟΚ… η «απειλή» του Ολυμπιακού!

Η απόφαση της UEFA να αντικαταστήσει τη Μέταλιστ με τον ΠΑΟΚ στη φάση των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ γεμίζει αυτομάτως τα ταμεία του «δικέφαλου του Βορρά» με ζεστό χρήμα. Συγκεκριμένα, μόνο από τη συμμετοχή στην τελευταία φάση πριν του ομίλους, ο ΠΑΟΚ εισπράττει... 2,4 εκατ. ευρώ, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων απέναντι στη Σάλκε.

Στο ενδεχόμενο αποκλεισμού της ομάδας του Χουμπ Στέφενς από τους Γερμανούς, προστίθενται ακόμη λίγο περισσότερα από 2,3 εκατ. ευρώ. Ένα από το market pool και τα υπόλοιπα 1,3 έρχονται από την απευθείας συμμετοχή στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, τα «σίγουρα» κέρδη φτάνουν τα 4,7 εκατ. ευρώ, ενώ με ένα θετικό αποτέλεσμα ξεπερνούν τα 5.

Η απειλή του Ολυμπιακού, η χαρά… του Ατρόμητου

Βέβαια, το καλύτερο σενάριο για τον ΠΑΟΚ, που επηρεάζει άμεσα και τον Ολυμπιακό, είναι η εξασφάλιση του «εισιτηρίου» στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με πρόκριση επί της Σάλκε. Σ’αυτή την περίπτωση, τα έσοδα του «δικέφαλου του Βορρά» συνυπολογίζοντας την είσοδο στα γκρουπ και το market pool της UEFA εκτινάσσονται στα 15 εκατ.ευρώ!

Στο ενδεχόμενο αυτό θα υπάρξει και άμεσο αντίκτυπο στα προσδοκώμενα έσοδα των «ερυθρόλευκων», που θα χάσουν περίπου 5 εκατ. και θα εισπράξουν συνολικά 15, όπως και η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ επιθυμεί διακαώς ο Ατρόμητος. Καθώς, αν η ομάδα του Περιστερίου περάσει το «εμπόδιο» της Άλκμααρ και προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα, θα «καρπωθεί» ολόκληρο το market pool της συμμετοχής της, δηλαδή σχεδόν 4 εκατ. ευρώ.

symvolinews

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: