ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Πώς γλίτωσε η παρουσιάστρια από βέβαιο Θάνατο...

Ένα βήμα πριν τον θάνατο έφτασε, όταν διαπίστωσε σε έλεγχο ρουτίνας πώς κουβαλούσε μέσα της ...
επικίνδυνες θρομβώσεις οι οποίες απείχαν ελάχιστα από τον πνεύμονά της...
 Λίνας Μαρίλη.

Σύμφωνα με Ιατρικές πηγές η θρομβοφλεβίτιδα σε μια φλέβα εκδηλώνεται συνήθως με πόνο ήπρήξιμο στο χέρι ή το πόδι και πολλές φορές συνοδεύεται και από ερυθρότητα του δέρματος εάν η φλέβα είναι επιφανειακή.

Ομως η θρομβοφλεβίτιδα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη όταν εκδηλώνεται σε βαθιές φλέβες που δεν βρίσκονται επιφανειακά κάτω από το δέρμα. Τότε τα συμπτώματα πολλές φορές μπορεί να είναι άτυπα σε τέτοιο βαθμό που να μην τα αντιληφθεί ο άρρωστος και η συνολική κλινική εικόνα του να εκδηλωθεί κατευθείαν με πνευμονική εμβολή, που είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη επιπλοκή ακόμα και για τη ζωή του αρρώστου.

Οι γιατροί συνέστησαν στην Λίνα φαρμακευτική αγωγή με αντιπηκτικά φάρμακα ενώ της χορηγήθηκε και ενδοφλέβιο φάρμακο που βοηθά στην μη επέκταση του θρόμβου!

Με τα θέματα της υγείας δεν παίζουμε. Αυτό είναι νόμος. Ωστόσο πολλές φορές η ταχύτητα της δουλειάς οι πιέσεις οι συνεχείς απαιτήσεις μας κάνουν να ξεχνάμε τα βασικά.

Οι παλιοί έλεγαν χωρίς λεφτά ζείς χωρίς υγεία ποτέ! Δεν είναι τυχαίο ότι την σύγχρονη εποχή όλο και περισσότερες είναι οι κακές ειδήσεις για απότομους θανάτους.

Κατά πόσο όμως είναι απότομοι; Οι Γιατροί υποστηρίζουν πώς η πρόληψη σώζει ζωές. Και έχει αποδειχτεί ιστορικά πώς ότι δεν θεραπεύεται από τα φάρμακα θεραπεύεται από την ανθρώπινη παρέμβαση.
Τυχερή η Λίνα μέσα στην ατυχία της!


nassos blog

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: