ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Πόσα εκατ. ευρώ χρωστούσε ο Μιχάλης Ασλάνης;

Μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους λόγους που έκαναν το Μιχάλη Ασλάνη να βάλει τέρμα στη ζωή του, όπως τουλάχιστον δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία.
Μιλώντας στο Star, ο πρώην δικηγόρος και στενός του φίλος... Ανδρέας Γαβαλάς, επιβεβαίωσε όσα είχε πει ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης για τις δυο γυναίκες που τον κατέστρεψαν:

«Ο, τι έχει πει ο Μιχάλης, είναι απόλυτα ειλικρινές. Δυστυχώς. Ο Μιχάλης με το ψέμα και την αναλήθεια είχε ένα απίστευτο διαζύγιο. Όταν μιλούσε, το έκανε πάντα μέσα από την καρδιά του. Είχε μια πάρα πολύ μεγάλη πικρία. Δεν τον ενδιέφερε τόσο το ζημιά οικονομική είχε πάθει, αλλά το πόσο είχε εξαπατηθεί και πόσο είχε προδοθεί η εμπιστοσύνη που είχε δείξει».

Τις δυο αυτές γυναίκες, ο Μιχάλης Ασλάνης τις αγαπούσε όσο τίποτα στον κόσμο. Ωστόσο εκείνες, τον είχαν κατακλέψει όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Αποτέλεσμα; Να φτάσει να χρωστά 1.000.000 ευρώ!

Όπως λέει ο πρώην δικηγόρος του, ο Μιχάλης Ασλάνης είχε χρέη πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, και άμεσα έπρεπε να δώσει 180.000 ευρώ. Προσπαθούσε να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες και να ρυθμίσει τις οφειλές του.

Δεν μπόρεσε όμως να ξεπεράσει συναισθηματικά, πως μέσα σε μια νύχτα, 80.000 ευρω, 200 νυφικά και 80 φορέματα έγιναν καπνός.

«Οι οφειλές ήταν στο ΦΠΑ, στην εφορία, στο ΙΚΑ, και τα οποία τα είχαμε συνεννοηθεί, ότι από Σεπτέμβριο, εκμεταλλευόμενοι και τις διάφορες ρυθμίσεις που γίνονται, θα μπαίναμε σε ένα καθεστώς δόσεων» καταλήγει, λέγοντας πως «ήταν από τους πιο ευαίσθητους ανθρώπους που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Η σχέση του με τα χρήματα, ήταν όπως ο διάολος το λιβάνι. Έτσι μισούσε ο Μιχάλης τα θέματα τα οικονομικά. Δεν μπορούσε να έχει έλεγχο».

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ:

Το χειρόγραφο σημείωμα, αναφέρει:

«Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα».

Λάκης Γαβαλάς: «Κάποια άχρηστα άτομα επωφελήθηκαν από την αθωότητα του»

«Κάποια άχρηστα άτομα που δυστυχώς δεν βλέπουμε, γιατί το καλλιτεχνικό μας μάτι δεν μπορεί, να διακρίνει την ηλιθιότητα που μερικοί συνεργάτες έχουν γιατί αυτό έχει συμβεί και σε μένα. Μέσα στην καλλιτεχνικότητα του και την αθωότητα, κάποιοι άνθρωποι επωφελήθηκαν» δήλωσε στο Star ο γνωστός σχεδιαστής.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο στενός του φίλος, Γιώργος Κουτούλιας:

«Άνθρωποι που τους εμπιστεύτηκε και τον κρεμάσανε. Συνεργάτιδες του, 15 και 20 χρόνια. Τον κλέβανε καθημερινά. Δεν το είχε πάρει χαμπάρι».


fimes.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: