ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Καταγγελία για Ομαδικό βιασμό Πακιστανού από ομοεθνείς του!!!

Πακιστανοί κατηγορούνται πως βίασαν ομοεθνή τους στην Πάλαιρο!!!
Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι!!!
Θύμα ένα 16χρονο αγόρι από το Πακιστάν, που βρέθηκε στον στάβλο επειδή ένας 24χρονος γνωστός του από την...

Ινδία, του είχε υποσχεθεί δουλειά. Σύμφωνα με την καταγγελία του ανήλικου, όταν 
μπήκε στον στάβλο, εκτός από τον 24χρονο βρήκε και 3 άτομα από το Πακιστάν, που τον ακινητοποίησαν. Ο εφιάλτης του παιδιού είχε μόλις ξεκινήσει...
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δράστες τον μαχαίρωσαν και άρχισαν να τον χτυπούν με ένα ξύλο. Βούτηξαν τα 500€ που είχε σε τσέπη του παντελονιού του και στη συνέχεια οι 4 άντρες τον βί@ζαν διαδοχικά.
Οι δράστες εγκατέλειψαν το θύμα τους αργά χθες το απόγευμα. Όταν το παιδί μπόρεσε να σταθεί στα πόδια του, πήγε σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τα όσα είχε ζήσει. Για τον εντοπισμό των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό δυο αλλοδαπών, που φέρονται να ομολόγησαν τη συμμετοχή τους στα όσα έγιναν.
Από τον έλεγχο των στοιχείων των δυο συλληφθέντων προέκυψε ότι είχαν μπει παράνομα στη χώρα και παρέμεναν παράνομα σε αυτή. Έγγραφα νόμιμης παραμονής στη Ελλάδα στερείται και ο 16χρονος σε βάρος του οποίου όμως δε θα κινηθεί διαδικασία απελάσεως, αλλά θα παραδοθεί σε κοινωνική υπηρεσία προστασίας ανηλίκων αλλοδαπών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώ οι έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.


agrinionews.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: