ΣΙΝΕ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Γιατί το γλέντι του γάμου βάφτηκε με αίμα;

Κι ενώ ο 31χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ φέροντας τραύματα στο θώρακα, η αστυνομία προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος. Πως και γιατί βγήκαν τα όπλα στον...
πρόγαμο, ποιοι πυροβόλησαν τους δύο άνδρες, μήπως πυροβόλησαν ο ένας τον άλλο, και για ποιο λόγο, τι διαφορές μπορεί να είχαν ένας 17χρονος με έναν 34χρονο είναι μερικά από τα ερωτήματα που απασχολούν τις διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με το Prismanews οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για δήθεν περιουσιακές διαφορές ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στο αιματηρό περιστατικό, ωστόσο η αστυνομία φαίνεται ότι δεν επικεντρώνεται μόνο προς σε αυτή την κατεύθυνση.

Εξάλλου οι πληροφορίες που φτάνουν συνεχώς δεν αποκλείουν την εμπλοκή και άλλων ατόμων ακόμα και από την περιοχή του Ηρακλείου. Αυτό φαίνεται να κάνει τα πράγματα περισσότερο πολύπλοκα και να τα απομακρύνει από τα σενάρια περί ... περιουσιακών διαφορών ενός 17χρονου (!) με έναν 34χρονο. Και την ίδια στιγμή φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί από τα σπίτια τους άτομα που δε θα είχαν κανένα λόγο να κρύβονται σε αυτή τη φάση από τις αρχές.

Την ίδια στιγμή και η τοπική κοινωνία, λένε οι πληροφορίες, δεν είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμη αφού κανείς δεν είδε και κανείς δεν πρόλαβε να αντιληφθεί τίποτα από το μακελειό, όπως καταθέτουν! Έτσι τώρα η ΕΛΑΣ προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος και την αιτία που πυροδότησε το όλο σκηνικό σχεδόν ολομόναχη.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: