ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Αποκαλυπτήρια για τον Ολυμπιακό απόψε στο Μεστάγια

Ένα ακόμα σημαντικό φιλικό δίνει το βράδυ του Σαββάτου (10/8) στις 23:00 (Novasports 1) ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει τη Βαλένθια εν μέσω αμφισβήτησης των... επιλογών Μίτσελ αλλά και ενθουσιασμού από την αγορά του Τόρες.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από το βράδυ της Παρασκευής (9/8) στην πόλη της Ισπανίας και το βράδυ του Σαββάτου, ο Μίτσελ θα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να δει την ετοιμότητα των παικτών του, σχεδόν μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Super League.

Στην αποστολή των Πειραιωτών βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Μιγκέλ Τόρες, μαζί με 21 ακόμα ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μεντζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Σιόβα και Βάις.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο φιλικό αποτελεί πρόβα τζενεράλε και για τις «νυχτερίδες» ενόψει της έναρξης του ισπανικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα, να παρουσιάζεται έντονη κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων, ενώ το σημαντικότερο για τους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι να δείξουν πως βρίσκονται σε περίοδο… ανάκαμψης από την εικόνα τους στα φιλικά της Γερμανίας και κόντρα στην Λίβερπουλ.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: